Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική Ι (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική Ι (2011-12)
οι ασκήσεις που δόθηκαν πριν από το πασχα πρέπει να παραδοθούν τη δευτέρα οπωσδήποτε, η μπορούμε και την πέμπτη η την δευτέρα? γιατί έχουμε και ρευστά, μιγαδικές, διαφορικές και οι ασκήσεις της στατικής είναι μπόλικες
-
toumba4
- Έτος εισαγωγής: 2004
O Ευστρατιάδης είχε πει στο μάθημα "το αργότερο μέχρι την Τρίτη (24/4)"
Τώρα για το κατα πόσο θα είναι ελαστικοί σε αυτό, δεν ξέρω..
Τώρα για το κατα πόσο θα είναι ελαστικοί σε αυτό, δεν ξέρω..
expose yourself before your peers...
Ξέρει κανείς αν οι ασκήσεις θα δωθούν πίσω διορθωμένες?
Νομίζω πως ναι...Kely έγραψε:Ξέρει κανείς αν οι ασκήσεις θα δωθούν πίσω διορθωμένες?
Δεν γνωρίζω το πότε όμως :/
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τις ασκήσεις 7,8,9 και 13,14;...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Κοκός έγραψε:Νομίζω πως ναι...Kely έγραψε:Ξέρει κανείς αν οι ασκήσεις θα δωθούν πίσω διορθωμένες?
Δεν έφτασαν για να πάρουν όλοι στην τάξη αλλά οι εκφωνήσεις υπάρχουν όλες στο my courses... (Eλπίζω χωρίς διαφορές!)
Ξέρει κάποιος για πότε είναι η παράδοση τους;
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
War and peace-Leo Tolstoy
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
War and peace-Leo Tolstoy
Το ξέρω ότι υπάρχουν στο mycourses,απλά ήθελα να δω αν είναι το ίδια με του 2009 :/lucrezia έγραψε:Κοκός έγραψε:Νομίζω πως ναι...Kely έγραψε:Ξέρει κανείς αν οι ασκήσεις θα δωθούν πίσω διορθωμένες?
Δεν έφτασαν για να πάρουν όλοι στην τάξη αλλά οι εκφωνήσεις υπάρχουν όλες στο my courses... (Eλπίζω χωρίς διαφορές!)
Ξέρει κάποιος για πότε είναι η παράδοση τους;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
έχει δοθεί θέμα εξαμήνου φέτος?
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Ναι,δες στο mycoursesjourneyman έγραψε:έχει δοθεί θέμα εξαμήνου φέτος?
Albert Einstein
Albert Einstein
Τη Δευτέρα δεν έχουμε μάθημα,έτσι;
Albert Einstein
Albert Einstein
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
οκ! ευχαριστώ!Κοκός έγραψε:Ναι,δες στο mycoursesjourneyman έγραψε:έχει δοθεί θέμα εξαμήνου φέτος?
Music washes away from the soul the dust of everyday life