apostolis έγραψε:τα base demand καθε κομβου τα βρισκουμε μόνοι μας με πραξεις και τα βάζουμε μετα στα δεδομένα??
Ναι, είναι τα ci.
toumba4 έγραψε:Στο ΕΡΑnet δεν με αφήνει να βάλω δεκαδικές τιμές στους κόμβους στο Base Demand τους.
Ούτε με "." ούτε με "," και δεν ξέρω το γιατί.
Έχει κανείς καμια ιδέα?
Εμένα μου πήρε δεκαδικά οπότε κάτι θα έχεις πειράξει στις ρυθμίσεις. (Σιγουρέψου πως έχεις στα defaults LPS (litres per second) και D-W, αν και δεν νομίζω ότι επηρεάζουν στην προκειμένη περίπτωση.)
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
toumba4 έγραψε:Στο ΕΡΑnet δεν με αφήνει να βάλω δεκαδικές τιμές στους κόμβους στο Base Demand τους.
Ούτε με "." ούτε με "," και δεν ξέρω το γιατί.
Έχει κανείς καμια ιδέα?
Εμένα μου πήρε δεκαδικά οπότε κάτι θα έχεις πειράξει στις ρυθμίσεις. (Σιγουρέψου πως έχεις στα defaults LPS (litres per second) και D-W, αν και δεν νομίζω ότι επηρεάζουν στην προκειμένη περίπτωση.)
Διορθώθηκε. Μόλις έβαλα το Roughness σε όλους τους αγωγούς ίσο με 1, τότε αυτόματα μου δέχτηκε τα μηδενικα (??)...
Ευχαριστώ..
Παιδιά όταν κοιτάμε τις πιέσεις,ως όρια θεωρούμε να μην μας βγει κάτω από -7?Και αυτές που θα είναι θετικές,πάλι υποθέτω ότι υπάρχει ταβάνι καθώς θα πρέπει μετά να επιλέξω και την κλάση του αγωγού άρα δε θέλω μεγάλες πιέσεις γτ θα είναι αντιοικονομικό.Κανείς καμιά γνώμη?