H εκφώνηση διαχωρίζει την παράδοση από την προφορική εξέταση. Αναφέρει δε ως ημερομηνία παράδοσης την 24η Μαϊου.Δε λέχθηκε κάτι διαφορετικό στο μάθημα, οπότε ισχύει η ημερομηνία της εκφώνησης.
To θέμα ξέρει κανείς μέχρι τί ώρα και πού μπορούμε να το παραδώσουμε;; Πρεπει να γίνει κατα τη διαρκεια του μαθήματος στην αίθουσα η παράδοση; Ή μπορούμε και στη γραμματεία μέχρι κάποια ώρα ; Ευχαριστώ.
Ξέρει κανεις ποιά είναι η ύλη για τις εξετάσεις; Το βιλίο στάθμευση καλύπτει; Υπάρχουν γενικά εφαρμογές λυμένες που να έχουν σχέση με την εξέταση; Γενικά τί διαβάζουμε; ! Ευχαριστώ!
omerta έγραψε:Ξέρει κανεις ποιά είναι η ύλη για τις εξετάσεις; Το βιλίο στάθμευση καλύπτει; Υπάρχουν γενικά εφαρμογές λυμένες που να έχουν σχέση με την εξέταση; Γενικά τί διαβάζουμε; ! Ευχαριστώ!
Η ύλη είναι νομίζω όλο το βιβλίο της στάθμευσης, το κεφάλαιο 7 από το βιβλίο κυκλοφοριακή τεχνική καθώς και κάτι σημειώσεις για την σήμανση.. Επίσης μοιράζει ο τομέας ένα φυλλάδιο με λυμένες εφαρμογές.. Θέλω να πιστεύω ότι όλο και κάτι θα μας πουν στο τελευταίο μάθημα την Πέμπτη