Όσοι φοιτητές έχουν υποβάλλει αίτηση για παροχή συγγραμμάτων για μαθήματα που έχουν δηλώσει σε παλιότερα εξάμηνα θα μπορούν να τα προμηθεύονται μετά από εξέταση των αιτήσεών τους και αφού υπογράφουν Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 ‘’ότι δεν τα έχουν προμηθευτεί παλιότερα’’.
Όσοι φοιτητές θέλουν να υποβάλλουν αίτηση για παροχή συγγραμμάτων για μαθήματα που έχουν δηλώσει σε παλιότερα εξάμηνα θα μπορούν να το πραγματοποιούν μέχρι τη Δευτέρα 04/05/2009.
Στη λίστα συγγραμάτων με άφηναν να διαλέξω βιβλία για κάποια μαθήματα παλαιότερων εξαμήνων που χρώσταγα(δεν ξερω με ποια κριτήρια).Αυτή η ανακοίνωση αναφέρεται σε αυτά, οπότε θα πρέπει να ξαναδηλώσω τα ίδια βιβλία, ή γενικά σε όποια μαθήματα δεν έχω πάρει σύγγραμα?
Αν δε θελήσεις όταν μπορέσεις, δε θα μπορέσεις όταν θελήσεις..
Κρίνοντας από τα ίδια, αναφέρεται σε όσα μαθήματα δεν έχεις επιλέξει σύγγραμα από το ηλεκτρονικό σύστημα, επειδή φαινόταν πως το έχεις πάρει στο παρελθόν. Επομένως εσύ δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.
P.s. πάντως η περίπτωσή σου είναι ενδιαφέρουσα. Τα μαθήματα αυτά τα είχες δηλώσει στο παρελθόν; Γιατί απότι φαίνεται αυτό είναι το κριτήριο για το αν είχες πάρει το βιβλίο
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Εκεί μπερδεύομαι γιατί κάθε φορά δηλώνω όλα τα μαθήματα.Και δεν είναι ότι πρόκειται για αλλαγές στα μαθήματα επιλογής γιατί και πέρυσι και φέτος ΠΑΥ δήλωσα κι ενώ είχα ήδη το βιβλίο, φέτος μου ζήταγε να ξαναδιαλέξω!
Πάντως έχω χάσει καποιες διανομές τα προηγούμενα χρόνια οπότε θα ανέβω τη Δευτέρα.
Αν δε θελήσεις όταν μπορέσεις, δε θα μπορέσεις όταν θελήσεις..
Ingeniero_civil έγραψε:Στη λίστα συγγραμάτων με άφηναν να διαλέξω βιβλία για κάποια μαθήματα παλαιότερων εξαμήνων που χρώσταγα(δεν ξερω με ποια κριτήρια).Αυτή η ανακοίνωση αναφέρεται σε αυτά, οπότε θα πρέπει να ξαναδηλώσω τα ίδια βιβλία, ή γενικά σε όποια μαθήματα δεν έχω πάρει σύγγραμα?
Προφανώς κατα λάθος σε άφηναν για αυτό πάρε σε κανένα εκδοτικό οίκο και ρώτα αν υπάρχει το όνομα σου στις λίστες