Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2011-12)
Έχει ρωτήσει κανείς τον κ.Τρέζο πόσο αυστηρός ή ελαστικός θα είναι με τα ονόματα τις ημέρες της εξέτασης? αν δλδ κάποιος που είναι για πέμπτη, έρθει σάββατο λόγω υποχρεώσεων θα υπάρξει πρόβλημα?
Everything happens for a reason..
-
Big_Marouli
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
τα σχέδια προς παράδοση είναι ξυλότυπος πλάκας, ξυλότυπος θεμελίωσης (+ λεπτομέρειες) , κομβος δοκού υποστυλώματος (+λεπτομέρειες), και βραχύς πρόβολος. Σωστά?
Η κρίσιμη περιοχή του υποστυλώματος στο κάτω μέρος, απο πού ξεκινα? Απο την ένωση θεμελίου - υποστύλώματος? Επειδή, αν το κάνω έτσι βγαίνει όλη η κρίσιμη περιοχή κάτω απο τη στάθμη του εδάφους και δε ξέρω κατα πόσο είναι σωστό.
Επίσης κάποιος που έκανε εύκαμπτο θεμέλιο πόσο βρήκε το ύψος h? Μου βγήκε 35cm απο τους ελέγχους και μου φαίνεται πολύ μικρό
Επίσης κάποιος που έκανε εύκαμπτο θεμέλιο πόσο βρήκε το ύψος h? Μου βγήκε 35cm απο τους ελέγχους και μου φαίνεται πολύ μικρό
-
Mpourmpoulithras
- Έτος εισαγωγής: 2007
Αυτό που θα κάνω εγώ σε σχέση με το κρίσιμο μήκος στο υποστύλωμα:unknown έγραψε:Η κρίσιμη περιοχή του υποστυλώματος στο κάτω μέρος, απο πού ξεκινα? Απο την ένωση θεμελίου - υποστύλώματος? Επειδή, αν το κάνω έτσι βγαίνει όλη η κρίσιμη περιοχή κάτω απο τη στάθμη του εδάφους και δε ξέρω κατα πόσο είναι σωστό.
Θα αρχίσω να το μετράω από το πάνω μέρος του πέδιλου, αλλά θα συνεχίσω τους συνδετήρες και μέσα στο πέδιλο.
Δεν ξέρω αν είναι η σωστή προσέγγιση αλλά κάπως έτσι το σκέφτομαι.
Σε σχέση με το θεμέλιο, και εγώ με 35-36 cm ύψος είχα μια προσέγγιση στο θέμα της θεμελίωσης - εύκαμπτη θεμελίωση πάντα.
Αλλά προτίμησα να μεγαλώσω την επιφάνεια του πέδιλου έτσι ώστε να έχω ύψος 0,50cm , που δίνεται και σαν ελάχιστο από τον ΕΚΩΣ, και να ικανοποιείται και η συνθήκη για εύκαμπτη θεμελίωση.
Για το γεδ για το θεμέλιο έχουν πει στο πρώτο τμήμα πόσο να το πάρουμε?
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Πάρτο μικτό εδάφους-επανεπίχωσης 20kN/m^3 όπως στο παράδειγμα του Πλούτο
Παιδιά, το θεμέλιο ο Τρέζος το ζήτησε ακαμπτο ή εύκαμπτο;
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Στου Γιαννόπουλου άκαμπτο.ingenieurin26 έγραψε:Όσοι παραδίδουν στο τμήμα του κ. Τρέζου θα πρέπει να κάνουν εύκαμπτο πέδιλο
ευχαριστώ πολύ!