Βουλευτικες Εκλογες 2012

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
int3h
Site Admin

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευση από int3h »

Η αλήθεια είναι ότι αν μου βρεις πολιτικό που τήρησε τις δεσμευσεις του τότε θα πάω στο Άγιο Όρος. :P Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με την επιλογή της ΔΗΜΑΡ ίσα ίσα προβλέπω ότι θα τους πάρει το ποτάμι της αποτυχίας
ΓΛΑΥΚΗ

Δημοσίευση από ΓΛΑΥΚΗ »

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όσα άτομα γνωρίζω που διαθέτουν ακίνητη περιουσία ή/και μετρητά ψήφισαν ΝΔ, οι λοιποί ΣΥΡΙΖΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Άβαταρ μέλους
Nysta
Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευση από Nysta »

εγώ πάντως όσα άτομα που γνωρίζω διαθέτουν ακίνητη αξιοπρέπεια ή/και μνήμη ψήφισαν ΑΡΙΣΤΕΡΑ, τα συμπεράσματα δικά σας. μη σας δω να δυσανασχετείτε για τα μνημόνια, θέλατε δε θέλατε και δίδακτρα.!
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευση από morisson »

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όσα άτομα γνωρίζω που διαθέτουν ακίνητη περιουσία ή/και μετρητά ψήφισαν ΝΔ, οι λοιποί ΣΥΡΙΖΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Φαντάσου 27% του κόσμου + ΑΝΤΑΡΣΥΑ +ΚΚΕ+λοιποί αντιφρονούντες με την μία ή την άλλη γραμμή, δεν έχουν ούτε ακίνητη περιουσία ούτε μετρητά.Φτωχολογιά για σένα κάθε μου τραγούδι που λεγε και ο Μπιθικώτσης.Κρίμα είναι.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
airetikos
Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευση από airetikos »

Καλά είσαι βέβαιη Γλαυκή ότι όλοι όσοι έχουν περιουσία ψηφίσαν ΝΔ? ΟΛΟΙ?? Εγώ ξέρω κάποιον (τον γιό της Αγγελοπούλου) που ήταν στις συγκεντρώσεις Τσίπρα φανατικά. Πριν πούμε ό,τι πούμε ας μην γενικεύουμε. Και οι εκλογές τελείωσαν και κοιτάμε μπροστά. Με το μονο που συμφωνώ με τους αριστερούς είναι το μην διαμαρτυρόμαστε με αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Συνολικά σαν κοινωνία τους ψηφίσαμε άρα ΜΟΥΓΚΑ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
ΓΛΑΥΚΗ

Δημοσίευση από ΓΛΑΥΚΗ »

Αιρετικέ, όσοι γνωρίζω... και βέβαια έχω την οικειότητα να συζητώ τέτοια ζητήματα είχαν την προαναφερθείσα συμπεριφορά στις κάλπες.
Σημείωση : Δε γνωρίζω και δε συζητώ με όλο το εκλογικό σώμα τα πολιτικά τεκτενόμενα !!!
Απάντηση

Επιστροφή στο