Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική ΙΙ (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
Εδαφομηχανική ΙΙ (2008-09)
Σήμερα έγινε μια εισαγωγή στο μάθημα και μοιράστηκε το παρακάτω ενημερωτικό φυλλάδιο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Re: Εδαφομηχανική ΙΙ (2008-09)
Εντελώς ενημερωτικά, ο Γκαζέτας φαίνεται να έχει μια σχέση πάθους με την πρόοδο του μαθήματος. Οπωσδήποτε να κατέβετε να τη δώσετε!
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Άσχετο, αλλά ο Γκαζέτας μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Είναι πολύ ευχάριστος τόσο ο ίδιος όσο και ο τρόπος που κάνει το μαθημά του και εξηγεί διεξοδικά το πως βγαίνει το καθετί χωρίς να σου πετάει ξερούς τύπους. Είναι νομίζω ένα πρόσθετο κίνητρο στο να παρακολουθήσει κανείς το μάθημα.
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Σωστός, το μάθημα μαζί του είναι πολύ ενδιαφέρον, θα σε μάθει αρκετά πράγματα, και θα διευκολύνει κατά πολύ το διάβασμα. Συνιστάται η παρακολούθηση, και φυσικά οι πρόοδοι.Άσχετο, αλλά ο Γκαζέτας μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Είναι πολύ ευχάριστος τόσο ο ίδιος όσο και ο τρόπος που κάνει το μαθημά του και εξηγεί διεξοδικά το πως βγαίνει το καθετί χωρίς να σου πετάει ξερούς τύπους. Είναι νομίζω ένα πρόσθετο κίνητρο στο να παρακολουθήσει κανείς το μάθημα.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
amfisvitias
Παραθέτω την άσκηση που έδωσε ο Γκαζέτας σήμερα, μιας και υπήρχαν σε περιορισμένα αντίτυπα και άρχισε να την δίνει λίγα λεπτά αφού τελείωσε το μάθημα. Αξίζει να σημειωθεί πως όταν έγινε η παρατήρηση που τον ενέπνευσε να φτιάξει αυτή την άσκηση είπε πως θα βάλει κάτι σχετικό στις εξετάσεις, οπότε μάλλον αξίζει να της ρίξετε μια ματιά.
Perception dictates reality.
δεν θα γινει μαθημα σημερα?
-
Big_Marouli
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Μαθημα δεν θα γίνει.. Το αμφιθέατρο ήταν κλειδωμένο και απο οτι μας ειπαν ο κ. Γκαζέτας ζητησε τα κλειδιά αλλα δεν του δόθηκαν..
Παιδιά μίλησε κανείς με τον καθηγητη? Θα κάνουμε κανονικά πρόοδο όπως λέει το πρόγραμμα?
Μίλησα με τη γραμματεία στον τομέα κ μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι κ άρα (?) ''θα γίνει ό,τι λέει το πρόγραμμα''.
Το πρόγραμμα επίσης λέει ότι θα έπρεπε να έχουμε καλύψει και τη μέθοδο Coulomb. Αλλά το μάθημα αυτό δεν το έχουμε καλύψει.
Oπότε τι γίνεται ?
Μίλησα με τη γραμματεία στον τομέα κ μου είπαν ότι δεν ξέρουν κάτι κ άρα (?) ''θα γίνει ό,τι λέει το πρόγραμμα''.
Το πρόγραμμα επίσης λέει ότι θα έπρεπε να έχουμε καλύψει και τη μέθοδο Coulomb. Αλλά το μάθημα αυτό δεν το έχουμε καλύψει.
Oπότε τι γίνεται ?
ΜΙλησα με τον κ Τσαμη κ συμφωνα με αυτον η προοδος θα γινει κανονικα.
Ο,τι εχουμε κανει στην υλη (χονδρικα ειναι οι 2 πρωτες σειρες ασκησεων). Προφανως μεθοδος coulomb εκτος αφου δεν την εχουμε διδαχθει ακομα...
(υγ καλα κ εσυ τη γραμματεια πηγες κ ρωτησες.....;;;
)
Ο,τι εχουμε κανει στην υλη (χονδρικα ειναι οι 2 πρωτες σειρες ασκησεων). Προφανως μεθοδος coulomb εκτος αφου δεν την εχουμε διδαχθει ακομα...
(υγ καλα κ εσυ τη γραμματεια πηγες κ ρωτησες.....;;;
)42
κ γω ρώτησα τον κ. τσάμη αλλά μου φάνηκε ότι ήξερε ό,τι ήξερα κι εγώ (''ό,τι λέει το πρόγραμμα'' bullshit κλπ) οπότε είπα να ρωτήσω για πιο έγκυρη πληροφορία.
Anyway, thanks for the info συνάδελφε!
Anyway, thanks for the info συνάδελφε!