Στατική V (2011-12)

Συντονιστής: University Editors

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Στατική V (2011-12)

Δημοσίευση από Elendil »

Για την ημερομηνία παράδοσης του θέματος έχουμε κάποιο νεώτερο; Πέρσι είχε δοθεί μετά την εξέταση του μαθήματος, υπάρχει ανάλογη ενημέρωση για φέτος;
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευση από morisson »

Elendil έγραψε:Για την ημερομηνία παράδοσης του θέματος έχουμε κάποιο νεώτερο; Πέρσι είχε δοθεί μετά την εξέταση του μαθήματος, υπάρχει ανάλογη ενημέρωση για φέτος;
Στείλε μέιλ σε Λαγαρό ξέρω εγώ.Θα βόλευε πάντως να γίνει και φέτος αυτό,γιατί δεχόμαστε λαίλαπα :P :P
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευση από Elendil »

Ok. Αύριο μετά το μπετό θα σπαμμάρω τον τομέα :P
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
chris_z

Δημοσίευση από chris_z »

Το αρχείο του σεισμού της Αθήνας για το θέμα της Στατικής 5:
Athens.zip
Athens.rar
Athens.txt
(δεν δεχόταν το .dat : οπότε είτε κατεβάζετε το αρχείο athens.txt και το μετονομάζετε σε athens.dat είτε κατεβάζετε το zip είτε το rar και τα αποσυμπιέζετε)

πηγή: Λαγαρός
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
nami

Δημοσίευση από nami »

morisson έγραψε:
Elendil έγραψε:Για την ημερομηνία παράδοσης του θέματος έχουμε κάποιο νεώτερο; Πέρσι είχε δοθεί μετά την εξέταση του μαθήματος, υπάρχει ανάλογη ενημέρωση για φέτος;
Στείλε μέιλ σε Λαγαρό ξέρω εγώ.Θα βόλευε πάντως να γίνει και φέτος αυτό,γιατί δεχόμαστε λαίλαπα :P :P
ο κ. Λαγαρός πάντως είπε ότι θα δέχεται το θέμα μέχρι το τέλος της εξεταστικής
ΓΛΑΥΚΗ

Δημοσίευση από ΓΛΑΥΚΗ »

nami, μόλις έστειλα mail στον κο Λαγαρό για την παράδοση του θέματος και μου απάντησε ότι αφού δεν έχει άλλη πληροφόρηση προτείνει να γίνει η παράδοση αμέσως μετά την εξέταση στις 2/7. Βάζοντας μπροστά προσωπικό συμφέρον , προτείνω όσα άτομα επιθυμούν να παραδοθεί το θέμα πιο μετά να στείλουν mail στον κο Λαγαρό με το αίτημά τους και βλέπουμε...
ele

Δημοσίευση από ele »

Μήπως είναι εύκολο να σκανάρει κάποιος και ν' ανεβάσει τις σελ. 91-92 από το βιβλίο του παπαδρακάκη??Γιατί λείπουν απ'το βιβλίο μου.Δεν ξέρω αν λέιπουν και σε άλλα..
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευση από ΧΡΙΣΤΙΝΑ »

ele έγραψε:Μήπως είναι εύκολο να σκανάρει κάποιος και ν' ανεβάσει τις σελ. 91-92 από το βιβλίο του παπαδρακάκη??Γιατί λείπουν απ'το βιβλίο μου.Δεν ξέρω αν λέιπουν και σε άλλα..
Δεν έχω την δυνατότητα σκαναρίσματος,ελπίζω να σε βολεύει :)

Ευχαριστούμε πολύ Χριστίνα! Έχουν ανέβει στο πάνελ για να είναι ευκολότερα προσβάσιμα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευση από ΧΡΙΣΤΙΝΑ »

Να ρωτήσω κάτι; Τα κεφάλαια 5,7,8 και 9 του βιβλίου καλύπτουν πλήρως την ύλη του κ.Παπαδρακάκη ή υπάρχει και κάτι επιπλέον;
ele

Δημοσίευση από ele »

ευχαριστώ πάρα πολύ!!!πάντως,αυτά τα κεφάλαια αντιστοιχούν στις διαφάνειες που έδειχνε μες την τάξη..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο