Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία ΙI (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
Re: Οδοποιία ΙI (2011-12)
στην ύλη είναι το κεφάλαιο των χωματισμών και των ανισόπεδων-ισόπεδων κόμβων??
Music washes away from the soul the dust of everyday life
exp-main,σωστό είναι αυτό που λες.Στο κάτω τμήμα όταν λες οριακή εννοείς απ το μεσαίο φάτνωμα ή από το τέλος?
Γνωρίζει κάποιος αν τα μερικα τετράφυλλα τύπου Α και Β (σελ. Β35-Β36) είναι εντός ύλη;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
γνωριζει καποιος αν οι ασκησεις ειναι με ανοιχτα βιβλια στην εξεταση; ευχαριστω!
Ισχύουν τα γνωστά: Θεωρία (6 μονάδες) κλειστά, Ασκήσεις (4 μονάδες) ανοιχτά!thanasisk έγραψε:γνωριζει καποιος αν οι ασκησεις ειναι με ανοιχτα βιβλια στην εξεταση; ευχαριστω!
"Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας πειρατική σημαία,
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
στο τελευταίο μάθημα ο κ.Κανελλαϊδης είχε πει για ένα σκαρίφημα τοίχου αντιστήριξης, το οποίο δεν υπάρχει στο my courses. Μήπως υπάρχει κάπου αλλού?
ευχαριστω
ευχαριστω
-
MAKIA182
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
στο συμπληρωματικο υλικο για την οδοποιια Ι εχει το αρχειο:''2009-10 Σχετικές θέσεις διατομών - Περιπτώσεις στήριξης οδού''. κατι τετοιο εννοεις;christos έγραψε:στο τελευταίο μάθημα ο κ.Κανελλαϊδης είχε πει για ένα σκαρίφημα τοίχου αντιστήριξης, το οποίο δεν υπάρχει στο my courses. Μήπως υπάρχει κάπου αλλού?
ευχαριστω
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”
~Richard Buckminster Fuller
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”
~Richard Buckminster Fuller
Cantona εννοώ απ'το τέλος.cantona έγραψε:exp-main,σωστό είναι αυτό που λες.Στο κάτω τμήμα όταν λες οριακή εννοείς απ το μεσαίο φάτνωμα ή από το τέλος?
Δεν είμαι 100% σιγουρος αλλα νομίζω γραφικά υπολογιζεις τα ρ1,λ1.geopant έγραψε:Παιδιά επειδή δεν παρακολούθησα το μάθημα απο την αρχή (ΔΟΑΤΑΠ) έχω απορίες σχετικά με τα διαγράμματα Bruckner:
Στην εφαρμογή 2.11.2.6 σελ. Α58-Α59 ενώ καταλαβαίνω την λογική, δεν καταλαβαίνω πως υπολογίζονται τα ρ1 και λ1
(φαντάζομαι κάποιο ρόλο θα παίζουν τα κυβικά των φατνωμάτων και το lF τα οποία δίνονται).
Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει, ευχαριστώ!
γιατί από το τέλος?δεν έχουμε περιττό αριθμό φατνωμάτων και χ0<5 οπότε σύμφωνα με το βιβλίο ισχύει λ+χ0=ρ1+ρ2.αλλα επειδή αυτή η σχέση δεν μπορεί να εφαρμοστεί γραφικά γυρνάμε στην περίπτωση 1(δε συμφέρει η δημιουργία αποθέσεων...) μπορείς να μου εξηγήσεις πού έχω λάθος?