Από άλλες χρονιές που δεν έχουμε τα θέματα, θυμάται κανείς αν έχει πέσει κάποια πιο σύνθετη άσκηση στην ηχομόνωση ή πέφτει πάντα η ίδια;; (γιατί οι ασκήσεις ηχομόνωσης που έχει στο pdf με τα υποδείγματα είναι πιο δύσκολες και δεν μπορώ/βαριέμαι να τις καταλάβω)
βρε παιδια η θεωρια ειναι τοοοσο πολλα...πως τα διαβαζεις? οι παλιοτεροι ειχαν κανενα βολικο τροπο ν μαθουν τα βασικα?? δν ξερω απο που να ξεκινησω...κ στην τελικη δν ξερω αν θα διαβασω κ καθολου θεωρια...καμια λυση??
Ακούγονται κάποια κόλπα του τύπου θα σταλούν οι απαντήσεις θεωρίας στο κινητό μέσω..μηνυμάτων από.. εξωτερικούς παράγοντες.. αλλά δεν ξέρω εγώ απ'αυτά! Αν θέλεις τη γνώμη μου δες τα παλιά θέματα να καταλάβεις λίγο τη νοοτροπία τους και διάβασε ανάλογα. Βέβαια κάποιες χρονιές θα σε εκπλήξουν, όπως και μένα.
Επίσης διάβασε απ' όλη την ύλη γιατί οι ερωτήσεις είναι διάσπαρτες και κατ' εμέ μη δώσεις σημασία στα κομμάτια της θεωρίας που γ***** στα ποσοστά και στις χημικές αντιδράσεις. Πιο πολύ τίτλους κι εκεί που σε παίρνει διαβάζεις και την ανάπτυξη.
Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Υπάρχουν ερωτήσεις που επαναλαμβάνονται πολύ. Αν διαβάσεις καλά τις ασκήσεις και τις ερωτήσεις που έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια, περνάς σίγουρα. Δεν είναι ανάγκη να πιάσεις >2,5/5 στη θεωρία, αν εχεις γραψει καλά ασκήσεις.