Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις και Μιγαδικές Συναρτήσεις (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις και Μιγαδικές Συναρτήσεις (2011-12)
Να ρωτήσω κάτι αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος που παρακολουθούσε: υπολογισμό ορισμένων ολοκληρωμάτων στη μιγαδική ανάλυση έχουμε; είδα πιο πάνω στο τόπικ κάποια πράγματα αλλά πρέπει να έχω άλλη έκδοση γκαρούτσου και να μην έχουν τα κεφάλαια την ίδια αρίθμηση! Ευχαριστώ!
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
Στις 2/5 εγιναν μερικες διαφορικες και στα 2 τμηματα λογω πρωτομαγιας.lily έγραψε:Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει παρακολουθήσει το μάθημα και να έχει σημειώσεις απο 2,16,23/5/2012????? Γιατί μου λείπουν τα συγκεκριμένα και είναι σημαντικά....Αν τις έχει κάποιος και μπορεί να τις ανεβάσει θα ήμουν ευγνώμων!!!!!!! Ευχαριστώωωωω
Στις 16/5 δεν εγινε μαθημα λογω φοιτητικων εκλογων, αλλα εγιναν μιγαδικες 15/5 και για τα 2 τμηματα, νομιζω.
Αν θες κατι απο τα 2 παραπανω, πες μου να τα σκαναρω.
Στις 23 εγινε μαθημα μιγαδικων, αλλα δν το εχω.
42
γνωριζει κανεις υλη στις μ.δ.ε. απο τυο βιβλιο της κυριακη;
αν ξερει καποιος (ειδικα καποιος που το εχει δωσει περυσι το μαθημα), στις διαφορικες, οταν ζηταει "να βρεθει ο τυπος της εξίσωσης" (στα περσινα θεματα) θέλει απλως να την χαρακτηρισουμε, δηλαδη πχ ΔΕ 2ας ταξης ημιγραμμικη. ;; η θελει κατι ακομα;;
Ναι έχουμε!!!!!papi έγραψε:Να ρωτήσω κάτι αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος που παρακολουθούσε: υπολογισμό ορισμένων ολοκληρωμάτων στη μιγαδική ανάλυση έχουμε; είδα πιο πάνω στο τόπικ κάποια πράγματα αλλά πρέπει να έχω άλλη έκδοση γκαρούτσου και να μην έχουν τα κεφάλαια την ίδια αρίθμηση! Ευχαριστώ!
ίσως να χρειάζεται να την χαρακτηρίσεις και ως παραβολικού, υπερβολικού ή ελλειπτικού τύπου...χωρίς να παίρνω κι όρκοpanos έγραψε:αν ξερει καποιος (ειδικα καποιος που το εχει δωσει περυσι το μαθημα), στις διαφορικες, οταν ζηταει "να βρεθει ο τυπος της εξίσωσης" (στα περσινα θεματα) θέλει απλως να την χαρακτηρισουμε, δηλαδη πχ ΔΕ 2ας ταξης ημιγραμμικη. ;; η θελει κατι ακομα;;
Σε ένα πρόβλημα συνοριακών τιμών όταν στις συνθήκες μας δίνει limu=0 για χ τείνει στο άπειρο τι κάνουμε; Παίρνουμε τη παράσταση u και το όριο της στο άπειρο; γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα μετά με τα όρια των sinx και cosx...
Ξερει κανενας αν ειναι μεσα στην υλη το Θεωρημα ολοκληρωτικων υπολοιπων που υπαρχει στον γκαρουτσο στις μιγαδικες?
ναι αυτό είναι σίγουρα. νομίζω ότι τα ολοκληρώματα που πέφτουν λύνονται με το θεώρημα ολοκληρωτικών υπολοίπων έτσι κι αλλιώς!
εισαι σιγουρος οτι λυνονται με ολοκλ. υπολ.???το θεμα 2α της κανονικης του 11 ειναι παραδειγμα του βιβλιου για τον ολοκληρωτικο τυπο cauchy...papi έγραψε:ναι αυτό είναι σίγουρα. νομίζω ότι τα ολοκληρώματα που πέφτουν λύνονται με το θεώρημα ολοκληρωτικών υπολοίπων έτσι κι αλλιώς!