Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2011-12(Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2011-12(Σχόλια)
τοσες μερες μετα το προσχεδιο,πιστευα οτι αργουσε να βγει το επισημο προγραμμα γτ θα κανουν καποιες αλλαγες
δεν βαριεσαι ομως?που να σπας το κεφαλι σου να φτιαξεις ενα καλο προγραμμα οταν εξω εχει 40 βαθμους?
αντε καλες διακοπες να εχουμε...
δεν βαριεσαι ομως?που να σπας το κεφαλι σου να φτιαξεις ενα καλο προγραμμα οταν εξω εχει 40 βαθμους?
αντε καλες διακοπες να εχουμε...
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Μετά από παρακολούθηση των γεγονότων τα 5 χρόνια που είμαι στη σχολή πίστευα ότι θα το έβγαζαν ακριβώς όπως ήταν το προσχέδιο, το σάββατο, επίτηδες για να έχουν φύγει όλοι, δηλαδή μου φανηκε και νωρίς.τοσες μερες μετα το προσχεδιο,πιστευα οτι αργουσε να βγει το επισημο προγραμμα γτ θα κανουν καποιες αλλαγες
-
blindone1712
μας ειχαν κακομαθει περισυ θυμαμαι οποτε πιστευα κατι καλυτερο φετος.ingenieurin26 έγραψε: Μετά από παρακολούθηση των γεγονότων τα 5 χρόνια που είμαι στη σχολή πίστευα ότι θα το έβγαζαν ακριβώς όπως ήταν το προσχέδιο, το σάββατο, επίτηδες για να έχουν φύγει όλοι, δηλαδή μου φανηκε και νωρίς.
πως περιμενει καποιος μια οαση μεσα στην ερημο?ε κατι τετοιο περιπου ηταν αυτο π περιμεναμε ολοι
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
Εντωμεταξύ τα μαθήματα των δομοστατικών και γεωτεχνικών κατά πλειονότητα ξεκινάνε στις 15 00 με καπάκι άλλο μάθημα... Δηλαδή να τρελαίνεσαι..... Τέλοσπάντων. Ελπίζω να μην γίνουν τα γελοία περσινά πράγματα με 2 μαθήματα την ίδια ώρα του ιδίου έτους......
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
τελειοοο να ναι καλα οποιος το εβγαλε.....
To χειρότερο εκτός του ότι μας γράφουν στα παπαρια τους είναι ότι ο Γκόλιας καταφεύγει συνεχώς σε αερολογίες και ψέμματα. Καποια στιγμή πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία γιατι η γραμματεια μας συμπεριφερεται λες και είναι σε νηπιαγωγείο...
Θέλω να σχολιάσω κάτι άσχετο με αφορμή το σχόλιο του Reporter('Είμαι βουτηγμένος στην απογοήτευση κτλ.")με το οποίο ταυτίζομαι απόλυτα.
Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανένα τόπικ στο οποίο να αναφέρονται δυσκολίες κατά τη διάρκεια των σπουδών στη σχολή και ο τρόπος με τον οποίο τις αντιμετωπίζει ο καθένας μας...Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά έχω αισθανθεί πολλές φορές απογοήτευση,αποθάρρυνση κτλ. και πάντα αναρωτιόμουν γιατί να μην αναφέρεται κανένας μέσω του φόρουμ στη συναισθηματική μας διάθεση και κατάσταση...Οnline group therapy
!
Αυτό έτσι απλά σαν σχόλιο που ήθελα να κάνω και σόρρυ για το off topic!
Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανένα τόπικ στο οποίο να αναφέρονται δυσκολίες κατά τη διάρκεια των σπουδών στη σχολή και ο τρόπος με τον οποίο τις αντιμετωπίζει ο καθένας μας...Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά έχω αισθανθεί πολλές φορές απογοήτευση,αποθάρρυνση κτλ. και πάντα αναρωτιόμουν γιατί να μην αναφέρεται κανένας μέσω του φόρουμ στη συναισθηματική μας διάθεση και κατάσταση...Οnline group therapy
Δεν ξέρω αν τρολλάρεις ή όχι....Εξηγώ τι εννοώ γιατί μπορεί να ακούστηκε υπερβολικό..jsjskt έγραψε:Θέλω να σχολιάσω κάτι άσχετο με αφορμή το σχόλιο του Reporter('Είμαι βουτηγμένος στην απογοήτευση κτλ.")με το οποίο ταυτίζομαι απόλυτα.
Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανένα τόπικ στο οποίο να αναφέρονται δυσκολίες κατά τη διάρκεια των σπουδών στη σχολή και ο τρόπος με τον οποίο τις αντιμετωπίζει ο καθένας μας...Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά έχω αισθανθεί πολλές φορές απογοήτευση,αποθάρρυνση κτλ. και πάντα αναρωτιόμουν γιατί να μην αναφέρεται κανένας μέσω του φόρουμ στη συναισθηματική μας διάθεση και κατάσταση...Οnline group therapy!
υ.γ: δυστυχώς έχουν καταντήσει λίγο λόττο τα μαθήματα της σχολής...Τη μια θα πας και θα σου βάλει το δοκάρι σε σχήμα Υ και θα νιώθεις οτι είσαι ο πιο άχρηστος του κόσμου, την άλλη μπορεί να τύχεις σε θέματα της πλάκας να βγεις και να νιώθεις μηχανικάρα....Μια ισορροπία δεν θα έβλαπτε....
Συγνώμη, δε θα αντιδράσουμε ούτε τώρα για το απαράδεκτο πρόγραμμα;;; Από 3/9 - 6/9 υπάρχουν 4 μαθήματα του 7ου εξαμήνου!!
Αυτός που βγάζει το πρόγραμμα σκέφτεται πού θα βάλει το κάθε μάθημα ή παίζει προπό;;;
Αυτός που βγάζει το πρόγραμμα σκέφτεται πού θα βάλει το κάθε μάθημα ή παίζει προπό;;;