λεγεται παοξης και οχι παοκτζης...
παντως αυτο π λεει ειναι o amazing ειναι γτ δε μπορω εγω αν εχω γραψει με τα θεματα που εβαλε για 6ή7,να μ βαλει 5 ή αν ηθελα τον πραγματικο μ βαθμο επρεπε ν το παιξω κορωνα γραμματα...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
πραγματικα απορω γιατι μετα απο αυτο το φιασκο θα πω της εξετασης ο ''πολυαγαπημενος'' απο οτι καταλαβα καθηγητης καθυστερει τοσο πολυ τα αποτελεσματα..??κατα τα λεγομενα του μιας και το να ''τσιμπησεις'' ενα πενταρακι ηταν τοσο ευκολο αλλα να γραψεις λιγο παραπανω εχοντας διαβασει μαλλον ακατορθωτο(μιλαω για τον εαυτο μου που μη καταφερνοντας να επιλυσω τα ολοκληρωματα δεν ξερω καν αν περασω) θα επρεπε να του παρει 1 μερα μαξιμουμ να τα διορθωσει..οι περισσοτεροι δεν εγραψαν τπτ και ευελπιστουσαν για το 5..τεσπα..απλα απαραδεκτος αφου ξεκιναει εξεταστικη σε 4 μερες και αυτος μαλλον περναει καλα στις διακοπες του!!!
Black έγραψε:
Και μια ερώτηση:
Παίδες αύριο θα πρέπει να έχουμε μαζί τους πίνακες όλων των κατανομών ή μόνο της κανονικής;
Νομίζω ότι δικαιούσαι και πρέπει να έχεις μαζί σου τους πίνακες από το πίσω μέρος του μπλε βιβλίου.Περιέχουν και τους πίνακες όλων των κατανομών και τους πίνακες με τα διαστήματα εμπιστοσύνης για όλες τις περιπτώσεις.Αν δεν τους έχεις υπάρχουν ανεβασμένοι εδώ στην καρτέλα του μαθήματος μαζί και με τις διορθώσεις τους από τον κ.Φουσκάκη.