Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2011-12 (& Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
-
spyros1377
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2011-12
οχι τα εδαφη ΙΙ δεν εχουν περαστει ακομα τουλαχιστον σε εμενα..
Που θα τα βγάλουν ακριβώς???Mpourmpoulithras έγραψε:Με πρόλαβες, μόλις μίλησα και εγώ με τη Γραμματεία και μου είπαν το ίδιο πράγμα.giorikas έγραψε:πριν απο λιγο πηγε τα αποτελεσματα των πιθανοτητων στην γραμματεια ο καθηγητης (παλι καλα να λεμε), το απογευμα λενε θα τα βγαλουν.......
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
κάτι ακούγεται για τα στοιχεία φοιτητών...lily έγραψε:Που θα τα βγάλουν ακριβώς???
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
λογικα εκει, αφου για να λεει η γραμματεια στο ιντερνετ, δεν εννοει πιστευω το mqnblindone1712 έγραψε:κάτι ακούγεται για τα στοιχεία φοιτητών...lily έγραψε:Που θα τα βγάλουν ακριβώς???
οταν λενε απογευμα τι εννοουνε..??γιατι μεχρι τωρα δεν εχει εμφανιστει κατι..
Καταρχασ επειδη σας παρακολουθω τοση ωρα που ανεβαζετε post για τις πιθανοτητες εχετε γεμισει το αποτελεσματα εαρινης εξεταστικης.γραψτε αλλου.υπαρχει τοπικ με σχολια περι εξεταστικης.2ον σας ειπαν το απογευμα ε το απογευμα θα βγουν!!!δεν καταλαβενετε δηλαδη??ποσο μυαλο θελει..?απογευμα ειναι μεχρι τις 8 !!!περιμενουμε να βγουνε και αλλα μαθηματα και μας εχετε πρηξει με τισ πιθανοτητες!!αφου ολοι θα περασετε προς τι ο ντορος???λες και ειμαστε στο λυκειο και περιμενουμε διαγωνισμα να βγει..
αφιερωμενο
-
blindone1712
σωστος αν και λιγο κομπλεξικο το σχολιο σου ποσο μαλλον η καταληξη του
ας αναμείνουμε την μεταφορα των ποστ..
για το κομπλεξ
ας αναμείνουμε την μεταφορα των ποστ..
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
καθολου κομπλεξικο το σχολιο μου..αλλωστε εχω περασει το μαθημα απο 2ο ετος...απλα ειναι σπαστικο για καποιους που περιμενουν αλλα μαθηματα...
καθρεφτακι..
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
"καθρεφτάκι" looool
Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε, έγινε λάθος στη συγχώνευση και ενώθηκαν τα δύο topics προχτές. Δεν υπάρχει αναίρεση, οπότε θα παραμείνει ως έχει. Περιμένουμε μόνο Πιθανότητες και Δίκαιο.
Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε, έγινε λάθος στη συγχώνευση και ενώθηκαν τα δύο topics προχτές. Δεν υπάρχει αναίρεση, οπότε θα παραμείνει ως έχει. Περιμένουμε μόνο Πιθανότητες και Δίκαιο.
και τεχνικα υλικα