Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Απεργία πανεπιστημιακών από Δευτέρα 10/09
Re: Ειδήσεις & Κείμενα
η πρόταση της ΔΗΜΑΡ για φορολόγηση της εκκλησίας, που θα απέφερε 110 εκ.ευρώ απορρίφθηκε ως μια απλή ''τρύπα στο νερό''. προτιμούν να κόψουν τα βιβλία, κάτι που θα αποφέρει 34 εκ.ευρώ, έχεις δίκιο bulldog, είναι αναπόφευκτες οι περικοπές..
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Το ξέρω οτι υπάρχουν ισοδύναμα μέτρα που είναι πιο κοινωνικά δίκαια..εγώ αναφερόμουν στις περικοπές μισθων καθηγητών..όσον αφορά τα συγγράμματα είναι απαράδεκτο αυτο ειδικά για φοιτητές που έχουν οικονομικά προβλήματα..απο την άλλη δεν θα ήταν παράλογη η μη διανομή δωρεάν βιβλίων σε φοιτητές οπου το οικογενειακό τους εισόδημα είναι μεγάλο..
Συμφωνώ οτι πρέπει να αντιδράσουμε και χέστηκα για τους παπάδες, αλλά νομίζω οτι με τέτοιες συγκρίσεις μπαίνουμε λίγο στη λογική της διαχειριστικής προπαγάνδας τους. Στρατηγικός τους στόχος γενικά είναι η μείωση του μισθολογικού κόστους και να υπάρξει πεδίο επενδύσεων και κερδοφορίας για το κεφάλαιο στην παιδεία , την υγεία κλπ. Γι αυτό επιλέγουν αυτά τα μέτρα έναντι άλλων...Η κρίση χρέους είναι το επιφανειακό σύμπτωμα της κρίσης υπερσυσσώρευσης κεφαλαίου, και τους χρησιμεύει ως εργαλείο για τις αναγκαίες αναδιαρθρώσεις. Απλά η δημ.αρ. ήθελε να παίξει το χαρτί της ''προοδευτικής'' πρότασης...Nysta έγραψε:η πρόταση της ΔΗΜΑΡ για φορολόγηση της εκκλησίας, που θα απέφερε 110 εκ.ευρώ απορρίφθηκε ως μια απλή ''τρύπα στο νερό''. προτιμούν να κόψουν τα βιβλία, κάτι που θα αποφέρει 34 εκ.ευρώ, έχεις δίκιο bulldog, είναι αναπόφευκτες οι περικοπές..
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Συμφωνώ
Εγώ επειδή έχασα την αντι-συγκέντρωση του σύντροφου του Αλέξη του Τσίπρα, για την ίδρυση του κινήματος στις 3 του Σεπτέμβρη, με τους αγνούς ιδεολόγους Πασοκτζήδες που σιχάθηκαν να βλέπουν ρουσφέτια και διορισμούς και αποσκίρτησαν, για να πάρουν αριστερή στροφή λίγο πριν την σύνταξη, θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν ισοδύναμα μέτρα (που θα έπερνε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα είναι μάλλον μέτρα kinder έκπληξη, δεν κάνει να μας τα πεί γιατί θα τα ματιάσουμε και δεν θα πιάσουν μετά...).
Πάντως τα βιβλία μάλλον δεν κόβονται, από ότι διαβάζω.
Πάντως τα βιβλία μάλλον δεν κόβονται, από ότι διαβάζω.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
Απεργία πανεπιστημιακών από Δευτέρα 10/09
Ρε παιδιά πριν λίγο στις ειδήσεις της νετ άκουσα ότι οι πανεπιστημιακοί ξεκινούν απεργίες από Δευτέρα...βγήκε μάλιστα και ο κ. Σταυρακάκης που μας έκανε μιγαδικές...τι γίνεται έχετε ακούσει τίποτα;;
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Απεργία πανεπιστημιακών από Δευτέρα 10/09
και ήμουν πεπεισμένος ότι φέτος θα κυλήσει καλά το πρόγραμμα σπουδών... άντε θα έρθουν και οι καταλήψεις τώρα και θα δέσει η πανακοτα
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
Re: Απεργία πανεπιστημιακών από Δευτέρα 10/09
αυτο σημαινει κατι για το μαθημα της δευτερας η καμια σχεση?