Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Απεργία πανεπιστημιακών από Δευτέρα 10/09
Re: Απεργία πανεπιστημιακών από Δευτέρα 10/09
Δεν ειναι ακριβώς έτσι. Απλά παίζει να απεργήσουν πάρα πολύ οι κύριοι και για το καλό του νέου εξαμήνου και καλά να πούν μερικά μαθήματα αφήστε τα.... Τεσπά. Ας δούμε τι θα γίνει....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
λιγο χαζο αυτο π λες αν κρινω απο τον περινο σεπτεμβρη...
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
Αυτο που λες δεν εχει γινει ποτε..μα ποτε ομως..εδω δεν εγινε με τις περσυνες καταληψεις ,θα γινει τωρα???μην λετε οτι σας κατεβαινει και μην προπαγανδιζετε!!!τρομο προκαλειτε χωρις λογο...
Εγώ θυμάμαι τον περσινό Σεπτέμβρη που "μας κάναν χάρη" και τα δώσαμε όπως τα δώσαμε... Τέσπα.... Αναμονή και τέλος.blindone1712 έγραψε:λιγο χαζο αυτο π λες αν κρινω απο τον περινο σεπτεμβρη...
Μαλλον λαθος θυμασαι...ρωτα 5 ανθρωπους και μετα γραψε αυτο που σκεφτεσαι...φιλικη συμβουλη..κανενας δεν σου κανει χαρες σε αυτην την ζωη..

και πραγματικα μην λες ρε αδερφε αναμονη και τελος μετα τα σχολια που δεν εχουν καμμια βαση...να κλεινεις την κουβεντα σου λεγοντας δεν ηξερα..
Ασε φιλαράκι.. Ήμουν στα Αστικά Υδραυλικά όπου η συζήτηση ήταν του στύλ... ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.... Λοιπόν σταμάτα να σαι εριστικός και κράτα την κακία για τον εαυτό σου.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Διακρίνω μια μικρή ένταση. Το topic κλειδώνεται.
εχουμε καποιο νεο?
έχουμε κανένα καινούριο νέο περί απεργιών;;;