Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Γεωλογία (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Γεωλογία (2011-12)
Παιδια εχει κανενας τα θεματα του Ιουλιου? Επισης,ξερουμε οι τσιμεντενεσεις που τελειωνουν? Στη γραμμη Lugeon ή στη ΣΥΟ...?? Ευχαριστω πολυ!
Οι τσιμεντενέσεις τελειώνουν σε όποια στάθμη από τις δύο (Lugeon, Σ.Υ.Ο.) βρουν πρώτα...δηλαδή σε αυτή που βρίσκεται στο μικρότερο βάθος..kostas7 έγραψε:Επισης,ξερουμε οι τσιμεντενεσεις που τελειωνουν? Στη γραμμη Lugeon ή στη ΣΥΟ...?? Ευχαριστω πολυ!
"Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας πειρατική σημαία,
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Αν εχουμε 3 γεωτρησεις και η μεσαια συμφωνα με lugeon ειναι στεγανα ολα τα πετρωματα σε ολα τα βαθη ενω στις αλλες 2 τ εχουμε και περατα πετρωματα.πως φτιαχνουμε την κουρτινα?πως θα ενωσουμε τα σημεια?
παιδια αν ξερει καποιος,τα δυο κριτηρια για την επιπεδη ολισθηση στο δικτυο,πρεπει να ισχυουν ταυτοχρονα,η' αρκει να ισχυει ενα απο τα δυο?
πρέπει να ισχύουν όλα τα κριτήρια...καλή επιτυχία..
ευχαριστωωω!!!
Μπορει καποιος ν μου πει αν η 3η ασκηση ηταν απλη αντικατασταση τυπων κ ν μ πει αποτελεσματα;
εγω απλη αντικατασταση εκανα παντως...νουμερα δ θυμαμαι..
skype έγραψε:Μπορει καποιος ν μου πει αν η 3η ασκηση ηταν απλη αντικατασταση τυπων κ ν μ πει αποτελεσματα;
Αν θυμαμαι καλα η αντοχη σm έβγαινε γυρω στα 13MPa..Απο την υπολογιστική διαδικασία αυτο..
Βαζοντας GSI 50-60, το mi εβγαινε 12 και το σcm 12,95 MPa για την ακριβεια... :p
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...