Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εισαγωγή στη Βελτιστοποίηση Συστημάτων (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εισαγωγή στη Βελτιστοποίηση Συστημάτων (2011-12)
Λογικά για να έχει ανεβάσει τις σημειώσεις είναι όλες μέσα στην ύλη και σύμφωνα με αυτές και όλο το βιβλίο...Να ρωτήσω κ εγώ κάτι...Επειδή είμαι μεγαλύτερο έτος και δεν παρακολουθούσα φέτος το μαθημα μπορεί να μου πει κάποιος τριτοετής αν φέτος έγινε μάθημα από τον κύριο Ρόκκο; Αν δόθηκαν οι σημειώσεις του και αν είναι στην ύλη; Επίσης μπορεί να πέσει θέμα με ανάλυση ευαισθησίας ή μη γραμμικός προγραμματισμός; γιατί πέρισυ ο μη γραμμικός προγραμματισμός δεν ήταν καν στις σημειώσεις, ενώ φέτος τον έβαλε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Φετος μας εκανε μαθημα ο κ.Καρλαυτης και κ.Λαγαρος
Ευχαριστώ πολύ Kions!!!δηλαδή δε σας δόθηκαν καθόλου οι σημειώσεις του Ρόκου;μόνο το βιβλίο του Καρλαύτη;και να υποθέσω ότι μόνο αυτό είναι στην ύλη;
μπορει να ανεβασει κανεις παλια θεματα, αν υπάρχουν?
στο mycourses υπάρχουν κάποιες σημειώσεις του κ.Καρλαύτη και μας είχε πει από αυτές κυρίως να διαβάσουμε. Την ανάλυση ευαισθησίας είχε πει να προσέξουμε και νομίζω και το μη γραμμικό προγραμματισμό.
Μετά από επικοινωνία με έναν από τους διδάσκοντες του μαθήματος,η βαθμολόγηση των γραπτών της επαναληπτικής δεν έχει ολοκληρωθεί(να πω την αλήθεια δεν έχει αρχίσει καν αν κατάλαβα καλά,υποθέτω λόγω της απουσίας του κ.Καρλαύτη) και η ανάρτηση των αποτελεσμάτων αναμένεται την...1η εβδομάδα του Οκτωβρίου. 
Αγωνιστικό Κούτελο:Η Μαρμελοκοτα.