Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική του Συνεχούς Μέσου (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική του Συνεχούς Μέσου (2011-12)
Ευχαριστω πολυ!
Είναι βέβαιο πως θα αναβληθεί η εξέταση του μαθήματος? Τελευταίο μάθημα για πτυχίο και είμαι σε αναμένα κάρβουνα 
μηπως μπορει καποιος να βοηθησει με σημειωσεις η καποιο λυμενο θεμα?
ειναι και για μενα τελευταιο μαθημα και ειμαι λιγο χαμενη σχετικα
ειναι και για μενα τελευταιο μαθημα και ειμαι λιγο χαμενη σχετικα
Επειδή ενδιαφέρομαι και για το μάθημα μπορεί κάποιος να συνεννοηθεί με τον καθηγητή για ένα επαναληπτικό μάθημα όταν με το καλό θα έχουμε την νέα ημερομηνία εξέτασης του μαθήματος...;
Έστειλα e-mail στον καθηγητή και είπε οτι εάν γίνει γενική απεργία η εξέταση οπωσδήποτε θα αναβληθεί και ότι η γραμματεία θα καθορίσει την ημερομηνία της νέας εξέτασης. Για το επαναληπτικο μάθημα δεν απάντησε κάτι.
Ξερουμε τελικα ποτε θα δοθει το μαθημα;
Χθες η γραμματεία είπε οτι θα έβγαινε ανακοίνωση σήμερα το μεσημέρι . Σήμερα, είπε αύριο το μεσημέρι...από οτι κατάλαβα..το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγεί ανακοίνωση κάποιο μεσημέρι... 
- mikeportnoy
- Έτος εισαγωγής: 2010
κ αυριο μεσημερι θα χει γενικη απεργιαelena έγραψε:Χθες η γραμματεία είπε οτι θα έβγαινε ανακοίνωση σήμερα το μεσημέρι . Σήμερα, είπε αύριο το μεσημέρι...από οτι κατάλαβα..το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγεί ανακοίνωση κάποιο μεσημέρι...
αλλα μην φοβαστε το βραδυ πριν την εξεταση θα βγει ανακοινωση ως συνηθως ...An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
Καποιος να ανεβασει σημειωσεις απ το μαθημα δεν παιζει; Μπας και το περασουμε επιτελους και μεις οι παλαιουρες..
-
betonarme2
συναλεφοι κανενα λυμενο θεμα υπαρχει απο τις προηγουμενες εξεταστικες?