Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία ΙI (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοποιία ΙI (2011-12)
Είμαι 8ο εξάμηνο κ δεν είχα δώσει θέμα πέρυσι. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να παραδώσω τώρα για να δώσω το μάθημα αύριο; Χωρίς θέμα θα έχω επιπτώσεις στη βαθμολογία;
καλο θα ηταν να το δωσεις.πολυ πιθανο ειναι να δωσει παραταση μεχρι παρασκευη οπως ειχε κανει και στην οδοποιια 1 τωρα στην επαναλληπτικη.να ρωτησω κατι στο τεταρτο θεμα στα θεματα εξετασεων 2008-2009 ο συνδιασμος οριζοντιογραφιας μηκοτομης ειναι ανεπιτυχης??
Να ρωτησω κατι ειμαι απο ΔΟΑΤΑΠ και δε καταλαβαινω τα g στις γωνιες ας πουμε 100g η 90g πως βρισκουμε ποσες μοιρες ειναι? ευχαριστω!
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
Καλησπερα,η παρακατω ασκηση ξερει κανεις πως λυνεται?εχει καμμια σχεση με τις εφαρμογες του βιβλιου με τα χο και λ1?αυτο που αναφερει για αρχικο τμημα τι εννοει?ευχαριστω εκ των προτερων.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Χωρίς το σκαρίφημα του διαγράμματος λίγο δύσκολο..υπάρχουν πολλές περιπτώσεις..ανέβασέ το κ αυτόFREEMAN έγραψε:Καλησπερα,η παρακατω ασκηση ξερει κανεις πως λυνεται?εχει καμμια σχεση με τις εφαρμογες του βιβλιου με τα χο και λ1?αυτο που αναφερει για αρχικο τμημα τι εννοει?ευχαριστω εκ των προτερων.
πάντως σίγουρα στην 1η περίπτωση εννοεί ότι όπως θα φέρεις τη βέλτιστη γραμμή θα έχεις αποθέσεις μόνο στην αρχή και στη δεύτερη πάιρνεις σε βαθμίδες οπότε έχεις αποθέσεις και στην αρχή και ενδιάμεσα..αυτά νομίζω..καλύτερα με το σκαρίφημα
-
epistoleas
Μήπως έχει κανείς την λύση σε αυτην την άσκηση; Η αν ξέρει κανεις να μου πει πως κάνουμε τον πίνακα κινήσεως γαιών; Ευχαριστώ!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
νομιζω πως ειναι 2 γραμμες διανομης οριακες και εχει στην αρχη αποθεσεις στη μεση δανειαα και στην ακρη στο τελος αποθεσεις...
Η χαραξη δεξιας οριογραμμης εισοδου/εξοδου στην/απο την κυρια οδο μπορει να πεσει στο θεωρητικο μερος;