Σχεδιασμός Αεροδρομίων (2011-12)

Συντονιστής: University Editors

lym
Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Σχεδιασμός Αεροδρομίων (2011-12)

Δημοσίευση από lym »

Ελέος μετά την εξέταση ποσταρεις και συ την απάντηση?
Τι να πω?
nikolas
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευση από nikolas »

lym έγραψε:Ελέος μετά την εξέταση ποσταρεις και συ την απάντηση?
Τι να πω?

Συγνώμη κιόλας που απάντησα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος με σένα, τέλοσπαντων ας κάνω τον καλό. Κατ' αρχήν τυχαία είδα την απορία σας μιας και μπήκα στο thread καθαρά από περιέργεια. Και sorry που δεν είχα σημειωμένο στην ατζέντα μου το πότε δίνετε το μάθημα.

ΥΓ.
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντά στις απορίες sooo.. το υφάκι να λείπει. thnx
d3ckart

Δημοσίευση από d3ckart »

nikolas έγραψε:
lym έγραψε:Ελέος μετά την εξέταση ποσταρεις και συ την απάντηση?
Τι να πω?

Συγνώμη κιόλας που απάντησα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος με σένα, τέλοσπαντων ας κάνω τον καλό. Κατ' αρχήν τυχαία είδα την απορία σας μιας και μπήκα στο thread καθαρά από περιέργεια. Και sorry που δεν είχα σημειωμένο στην ατζέντα μου το πότε δίνετε το μάθημα.

ΥΓ.
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντά στις απορίες sooo.. το υφάκι να λείπει. thnx

Ρε φίλε αν την ποσταρεις μετα απο την εξεταση ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ , καλύτερα να μην την πόσταρες καθόλου.
saveapenguin
Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευση από saveapenguin »

Ρε παιδιά, καμιά απάντηση δεν είναι άχρηστη. Κάποιος μπορεί να έχει την ίδια απορία και στην επόμενη εξεταστική.
Ο Φλεβάρης δεν είναι και τόσο μακριά. Και τα παλιά τόπικ των μαθημάτων δε διαγράφονται. Ευτυχώς.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευση από ingenieurin26 »

Ο χρήστης d3ckart πήρε μονοήμερο αποκλεισμό. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τσεκάρει το πρόγραμμα πριν δώσει μια απάντηση. Επίσης μια απάντηση είναι χρήσιμη και μετά την εξέταση για τους επόμενους.
lewis hamilton

Δημοσίευση από lewis hamilton »

ingenieurin26 έγραψε:Ο χρήστης d3ckart πήρε μονοήμερο αποκλεισμό. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τσεκάρει το πρόγραμμα πριν δώσει μια απάντηση. Επίσης μια απάντηση είναι χρήσιμη και μετά την εξέταση για τους επόμενους.
+1000
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευση από ingenieurin26 »

Και ο χρήστης lym θα πάρει μονοήμερο ban.
klein.mein

Δημοσίευση από klein.mein »

Aλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί και ως χρήσιμο το ποστ του (no offense).
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευση από lybe33 »

Το παιδί είδε μια ερώτηση και απάντησε, το τόπικ στο φόρουμ δεν είναι μόνο για την εξεταστική...Το να μην απάνταγε καθόλου θα ήταν προτιμότερο?
Άσε που δύο άτομα ρωτάνε το ίδιο πράγμα σε δύο απανωτά ποστ (το δικό μου δε μετράει, ήταν ειρωνικό). Και την ίδια απορία να είχαν ας άλλαζαν διατύπωση για τα μάτια του κόσμου, δεν υπάρχουν επαγγελματίες για να παντάνε σε ερωτήσεις: εγώ που είμαι μέλος της ομάδας του MQN έχω την ίδια ευθύνη με σένα για να κρατήσω αυτό το συλλογικό πράγμα ενημερωμένο!
d3ckart

Δημοσίευση από d3ckart »

ingenieurin26 έγραψε:Ο χρήστης d3ckart πήρε μονοήμερο αποκλεισμό. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τσεκάρει το πρόγραμμα πριν δώσει μια απάντηση. Επίσης μια απάντηση είναι χρήσιμη και μετά την εξέταση για τους επόμενους.
'Εχεις δίκιο, δεν είναι άχρηστο. Η ερώτηση δυστυχώς έπεσε και δεν ήξερα να την γράψω και γι'αυτό ίσως εκνευρίστηκα .

Απο την άλλη δεν καταλαβαίνω την ευκολία που μοιράζεις τα ban, οκ μλκια μου αλλά άσε μου το δικαίωμα να το συζητήσουμε. Με αποκλείεις απο την συζήτηση αλλά και απο την γενικότερη πρόσβαση στα αρχεία των διάφορων μαθημάτων. Έγραφα σήμερα μάθημα και δε μπορούσα να κατεβάσω κάποια αρχεία.

Συγνώμη για το ποστ χθές, αλλα και τα ban με μέτρο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο