Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
05/10-07/10: Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ
Re: 05/10-07/10: Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ
Για το αν εχω βοηθησει μπορεις να το τσεκαρεις απο τα ποστ μου. Επισης αναγνωριζω και την βοηθεια που εχω λαβει. Τωρα αν σε πειραξε τοσο μια παρατηρηση που εκανα , δε φερω ευθυνη.
- morisson
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Φέρεις, γιατί δεν είναι παρατήρηση, είναι κλασική μπηχτή που ακούω, όπως είπες και εσύ, αυτά τα 4 χρόνια που ασχολούμαι.Αν την αναπαράγεις πάει να πει οτι την πιστεύεις κιόλας.omerta έγραψε:Για το αν εχω βοηθησει μπορεις να το τσεκαρεις απο τα ποστ μου. Επισης αναγνωριζω και την βοηθεια που εχω λαβει. Τωρα αν σε πειραξε τοσο μια παρατηρηση που εκανα , δε φερω ευθυνη.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
children of night
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Μα τι παρατήρηση είναι αυτή?
Πλατφόρμα επικοινωνίας είναι το mqn, ανέβασα μια είδηση που θέλω να κοινωνικοποιήσω άσχετα με την προσφορά μου εδώ μέσα...
Βάλε κι εσύ ό,τι θες αν είναι ποτέ δυνατόν!
Πλατφόρμα επικοινωνίας είναι το mqn, ανέβασα μια είδηση που θέλω να κοινωνικοποιήσω άσχετα με την προσφορά μου εδώ μέσα...
+1 και πολύ καλά κάνεις!lybe33 έγραψε:Μα τι παρατήρηση είναι αυτή?
υ.γ: αν και όταν ανέβαζα κείμενα που δεν πολυγούσταρες, μου την έλεγες σε στυλ: ''δεν υπάρχει μόνο το τόπικ ''ειδήσεις και κείμενα'' ''funny pictures'' κτλ''
Να είμαστε συνεπείς....
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Reporter, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
δν προκειται να καταληξουμε καπου, χαλαμε και το προμοσιον
- morisson
- Επίτιμο μέλος
Σωστά.Όλοι Goran Bregovic το Σάββατο με 5 ευρώ λοιπόν!omerta έγραψε:δν προκειται να καταληξουμε καπου, χαλαμε και το προμοσιον
(Γιατί είμαι και αστειάτορας όπως και εσύ.)
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
children of night
Αν θεωρησουμε την παρατηρηση μου ως μπηχτη, τοτε αν καποια στιγμη καποιος διαφημισει μεσω μκν μια εκδηλωση οννεδ , παιζει κ να λαβει 20 σελιδες με μπηχτες.. Να το θυμασαι αυτο γτ παιζει να το κανω παραθεση στο μελλον. Και τοτε δε βρησκεις δικιο ουτε του αγιου Π ανημερα γτ παραμονη δν υπαρχει!!Spoiler: show

Off topic:
Ανεβάζω κι εγώ κατά καιρούς διαφημίσεις οννεδ-δαπ. Ευτυχώς δε με λογοκρίνανε...Δεν μπορώ να βρω τώρα τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις....
Ανεβάζω κι εγώ κατά καιρούς διαφημίσεις οννεδ-δαπ. Ευτυχώς δε με λογοκρίνανε...Δεν μπορώ να βρω τώρα τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις....
το θέμα δεν είναι αν ο τζιμ ή ο κάθε αριστερός βρει το δίκιο του, γιατί αυτός που θα διαφημίσει (πόσο μάλλον σε ένα "ανεξάρτητο" φόρουμ) εκδήλωση οννεδ εκπροσωπεί by default το "άδικο" και είναι για φάπες
οπότε ας γκρουβάρουμε λίγο
http://www.youtube.com/watch?v=UWBXtNzuBlw
οπότε ας γκρουβάρουμε λίγο
http://www.youtube.com/watch?v=UWBXtNzuBlw
bismallah