Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
στην ιστοσελιδα του Γιαννοπουλου ποιος ειναι ο κωδικος για να ανοιξω τις διαλεξεις??
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
Το μάθημα έγινε κανονικά ;
-
tinkerbell
- Έτος εισαγωγής: 2006
ναι κανονικά. και είχε κ πολύ κόσμο
καλησπέρα . Παρέδωσα πέρυσι το θέμα του μπετό 1 γνωρίζοντας ότι θα εχει ισχύ για 2 χρόνια και θεωρώ αρκετά άδικο να μπώ και φέτος στη διαδικασία να το ξανα κάνω. Είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη και θα ήθελα να παρακαλέσω όσους από εσάς είστε στην ίδια θέση με εμένα , να μαζευτούμε την τρίτη και να μιλήσουμε στον κ. Τρέζο. θεωρώ ότι μόνο εαν μαζευτούμε πολλοί υπάρχει πραγματικά περίπτωση να διεκδικήσουμε το μέχρι πρότινος αυτονόητο-ότι δηλαδη για έναν ακόμα χρόνο-μετά από όσο κόπο έκανε ο καθένας προσωπικά-το θέμα μετράει.
ρε συ ομερτα μ'απογοητευεις.. πολυ λαθος επιλογη να μην παρακολουθεις το μαθημα, το φλεβαρη πως θα γραψεις αυτα που θα εχει υπερκαλυψει ο κ Τρεζος???omerta έγραψε:Το μάθημα έγινε κανονικά ;
Μπορεί κάποιος να μου πει μέχρι που προχώρησε ο Τρέζος στο μάθημα της Πεμπτης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
lolSAKIL έγραψε:ρε συ ομερτα μ'απογοητευεις.. πολυ λαθος επιλογη να μην παρακολουθεις το μαθημα, το φλεβαρη πως θα γραψεις αυτα που θα εχει υπερκαλυψει ο κ Τρεζος???omerta έγραψε:Το μάθημα έγινε κανονικά ;
Τα όσα έκανε βρίσκονται (περιληπτικά) στα Έγγραφα του μαθήματος στο mycourses (το δεύτερο pdf -Notes72012-02.pdf-)!Humi έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει μέχρι που προχώρησε ο Τρέζος στο μάθημα της Πεμπτης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γενικότερα αναφέρθηκε στη λογική σχεδιασμού,τις οριακές καταστάσεις και τους συντελεστές ασφαλείας που χρησιμοποιούνται.
Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα χαμόγελο και ξεπέρασέ το.
- ablazephoenix
- Έτος εισαγωγής: 2009
δεν καταφέρνω να ανοίξω τις διαλέξεις με αυτό τον κωδικό.. κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα? το ότι τρέχω linux mint δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα.. ανοίγει το adobe reader, βάζω τον κωδικό και τζίφος!blindone1712 έγραψε:σιδ-2
I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand. Confucius