Την Πέμπτη 28/5 στις 15:45 μ.μ. θα διεξαχθεί πρόοδος στο μάθημα "Δομικές Μηχανές και Κατασκευαστικές Μέθοδοι" 4ου & 6ου εξ., η οποία θα έχει διάρκεια 2.30 ώρες. Στην πρόοδο θα εξεταστούν 2 ασκήσεις, μια για τη λειτουργική ανάλυση και μια για την παραγωγή αδρανών υλικών.
Καλά ρε παιδιά πόσο κομπλεξικοί είναι σε αυτό το μάθημα ........ Την παρασκευή 29/05 έχουμε πρόοδο στα αστικά υδραυλικά και την πέμπτη σε αυτό το ανύπαρκτο μάθημα ...........Ρε δεν μπορούν να συνεννοηθούν οι καθηγητές μεταξύ τους ...Άντε γιατί σε αυτό το εξάμηνο μου φαίνεται κάνει ο καθένας ότι θέλει ...
efp@linos έγραψε:Ρε δεν μπορούν να συνεννοηθούν οι καθηγητές μεταξύ τους ...Άντε γιατί σε αυτό το εξάμηνο μου φαίνεται κάνει ο καθένας ότι θέλει ...
Σύμφωνα με τα πρότυπα (ΙSO) του ΕΜΠ οι καθηγητές απαγορεύεται να συνεννοούνται μεταξύ τους απευθείας , αλλά μόνο διαμέσου των γραμματέων τους οι οποίες πρέπει να είναι κατά προτίμηση ξανθιές, χοντρές κι ηλίθιες!
αν δεν κανω λαθος εχουν πει πως η προοδος ειναι με ανοιχτα βιβλια ενω το τελικο με κλειστα.
αυτο σημαινει πχ οτι στην λειτουργικη αναλυση θα πρεπει να μαθουμε για την εξεταστικη ολους τους τυπους και ολες τις μεθοδολογιες για καθε πιθανο συνδυασμο μηχανηματων?
Καλά ρε παιδιά πόσο κομπλεξικοί είναι σε αυτό το μάθημα ........ Την παρασκευή 29/05 έχουμε πρόοδο στα αστικά υδραυλικά και την πέμπτη σε αυτό το ανύπαρκτο μάθημα ...........Ρε δεν μπορούν να συνεννοηθούν οι καθηγητές μεταξύ τους ...Άντε γιατί σε αυτό το εξάμηνο μου φαίνεται κάνει ο καθένας ότι θέλει ...
Παίζει να γινε και επίτηδες, για κόντρα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
darko9 έγραψε:αυτο σημαινει πχ οτι στην λειτουργικη αναλυση θα πρεπει να μαθουμε για την εξεταστικη ολους τους τυπους και ολες τις μεθοδολογιες για καθε πιθανο συνδυασμο μηχανηματων?
τις μεθοδολογίες ναι, όσο για τους τύπους, αυτοί θα δίνονται
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it. Frank Zappa