Όταν παίρνουμε κάποιο σύγγραμμα από τον εύδοξο μέσω ανταλλαγής , στο τέλος του εξαμήνου το επιστρέφουμε ή το κρατάμε ??? Εχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό για τα μαθήματα Αριθμητική Ανάλυση και Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις 3ου εξαμήνου ???
για αριθμητικη αναλυση τυχοπουλος ειναι ωραίο και για διαφορικες το μαθημα γινεται με βαση το βιβλιο του πολυρακη... Βεβαια το βιβλιο των boyce-Diprima ειναι πιο καλο και ισως να σου χρησιμευσει στις μδε του 4ου εξαμηνου... οποτε αν μπορεσεις να δανειστεις απο καποιον τον Πολυρακη παρε το αλλο, διαφορετικα παιρνεις Πολυρακη και αν ψαχνεις κτ περισσοτερο δανειζεσαι απο τη βιβλιοθηκη boyce-Diprima ....εχει αρκετα ετσι κι αλλιως...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Στην όψη. Στην πράξη έχει λάθη που εμένα τουλάχιστον μου είχαν δημιουργήσει ανασφάλεια κάθε φορά να ψάχνω τι είναι το σωστό. Ίσως του χρυσοβέργη απ' αυτή την άποψη να υπερτερεί αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία (έχει και δισκέτα, που το πας! ).
Συμπληρωματικά με τις παραπάνω απορίες,στη μηχανική το σύγγραμμα του ingard στη Ελληνική είναι το ίδιο με το ξενόγλωσσο της πρώτης έκδοσης?Γιατί απ'ότι είδα είναι λίγο δυσανάγνωστο.Επίσης ποιό από τα δυο προτείνετε?
Στην όψη. Στην πράξη έχει λάθη που εμένα τουλάχιστον μου είχαν δημιουργήσει ανασφάλεια κάθε φορά να ψάχνω τι είναι το σωστό. Ίσως του χρυσοβέργη απ' αυτή την άποψη να υπερτερεί αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία (έχει και δισκέτα, που το πας! ).