Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
προσπαθησε να το ανοιξεις με inetrnet explorer.... 
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
ή κάντε το προφανές.κατεβάστε πρώτα το αρχείο pdf και μετά ανοίξτε το από το pc σας
εγγυημένα αποτελέσματα!
εγγυημένα αποτελέσματα!
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
στο τμήμα του Γιαννοπουλου ανεφέρθηκε κατι για την περίπτωση που Lmax/Lmin<2? (*αναφέρομαι στο θέμα*)
- morisson
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Κανονικά την λύνεις σαν τετραέρειστη, που είναι στην ύλη του επόμενου εξαμήνου.Στείλε μέιλ σε κάποιον απο τους διδάσκοντες ή βρες κάποιον να δείς τι προτείνει.Ίσως αλλάξουν κάποιο δεδομένο.nicol geo έγραψε:στο τμήμα του Γιαννοπουλου ανεφέρθηκε κατι για την περίπτωση που Lmax/Lmin<2? (*αναφέρομαι στο θέμα*)
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
children of night
who among you will run with the hunt?
-
Aposvolomenos
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Ο Τρέζος είπε ότι σε αυτήν την περίπτωση κάνουμε πως δεν το βλέπουμε...έχει γίνει λάθος με τούς τυχαίους αριθμούς που έδωσαν...δεν τσέκαραν ώστε να ικανοποιείται αυτό το κριτήριο! Καλό θα είναι όμως να ρωτήσεις και τον Γιαννόπουλο...
Παιδιά ξέρει κάποιος τί στατικό προσομοίωμα θα επιλέξουμε για τον 1ο όροφο; 2 προβόλους;
Επίσης, ο Τρέζος είπε ότι θα έδινε κάτι τύπους για την στατική επίλυση της πάνω πλάκας (συνεχής 2 ανοιγμάτων, αμφιπροέχουσα). Τελικά θα τους δώσει ή ανατρέχουμε στη Στατική 2;
Επίσης, ο Τρέζος είπε ότι θα έδινε κάτι τύπους για την στατική επίλυση της πάνω πλάκας (συνεχής 2 ανοιγμάτων, αμφιπροέχουσα). Τελικά θα τους δώσει ή ανατρέχουμε στη Στατική 2;
nulla dies sine linea
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Ναι, με δυσμενείς φορτίσεις.Black έγραψε:Παιδιά ξέρει κάποιος τί στατικό προσομοίωμα θα επιλέξουμε για τον 1ο όροφο; 2 προβόλους;
Τσέκαρε τα αρχεία εδώ: http://users.ntua.gr/pluto/Th3a.htmlBlack έγραψε:Επίσης, ο Τρέζος είπε ότι θα έδινε κάτι τύπους για την στατική επίλυση της πάνω πλάκας (συνεχής 2 ανοιγμάτων, αμφιπροέχουσα). Τελικά θα τους δώσει ή ανατρέχουμε στη Στατική 2;
Γνωριζει κανεις τι τιμη θα παρουμε για το cmin,dur (επικαλυψη λογω συνθηκων περιβαλλοντος) στο θεμα?
Ο Τρέζος είπε στο μάθημα "εύλογες παραδοχές" ήτοι 2,5-4cm για την επικάλυψη. Λέει θα το δικαιολογήσουμε αργότερα γιατί πήραμε την παραδοχή που πήραμε. Εγώ πχ. θα πάρω 4cm στο θέμα μου(όπως παίρνεται συνήθως στις ασκήσεις).
nulla dies sine linea