Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
παιδιά ξέρει κανείς αν θα γίνουν αναπληρώσεις από βδομάδα?
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
ναι θα γινουν οπου εχουν πει...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Υπάρχει κάπου κανονισμός για την τεχνική γραφής για εξεταζόμενα κείμενα; Άκουσα ότι μπορεί κάποιος να βγάλει όλη τη σχολή μόνο με μολύβι και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή αν ισχύει μόνο ανεπίσημα.
Εννοείς αν επιτρέπεται να γράφουμε στις εξετάσεις με μολύβι σε όλα τα μαθήματα ; Μου μένουν 9 μαθήματα και δε θυμάμαι να έχω γράψει ποτέ με στυλό… Σε μερικά μαθήματα οι καθηγητές προτιμούν πράγματι στυλό, κανείς όμως δε θα σε κόψει γιατί έγραψες με μολύβι!
Οι Μηχανικοί, άρα και οι Σπουδαστές Μηχανικοί γράφουν (και σβύνουν) με μολύβι. Αρκεί να διαβάζεται!..elena έγραψε:Εννοείς αν επιτρέπεται να γράφουμε στις εξετάσεις με μολύβι σε όλα τα μαθήματα ; Μου μένουν 9 μαθήματα και δε θυμάμαι να έχω γράψει ποτέ με στυλό… Σε μερικά μαθήματα οι καθηγητές προτιμούν πράγματι στυλό, κανείς όμως δε θα σε κόψει γιατί έγραψες με μολύβι!
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Οφείλουμε να ρωτάμε πριν την εξέταση αν μπορούμε με μολύβι ή δεν χρειάζεται καν;;;neaoktana έγραψε:Οι Μηχανικοί, άρα και οι Σπουδαστές Μηχανικοί γράφουν (και σβύνουν) με μολύβι. Αρκεί να διαβάζεται!..elena έγραψε:Εννοείς αν επιτρέπεται να γράφουμε στις εξετάσεις με μολύβι σε όλα τα μαθήματα ; Μου μένουν 9 μαθήματα και δε θυμάμαι να έχω γράψει ποτέ με στυλό… Σε μερικά μαθήματα οι καθηγητές προτιμούν πράγματι στυλό, κανείς όμως δε θα σε κόψει γιατί έγραψες με μολύβι!
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Ξέρει κανείς πως μπορώ να λύσω γραμμικό σύστημα 2 εξισώσεων με 2 αγνώστους στο κομπιουτεράκι;;;
Γίνεται καταρχάς;;;
Γίνεται καταρχάς;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Εξαρτάται από το κομπιουτεράκι φυσικά! Στο δικό μου ας πούμε έχει στο μενού κατηγορία Equations και λύνει μέχρι και σύστημα 3Χ3. Αν δε βγάλεις άκρη ψάξε και μέσω google...
Δηλαδή αν υπάρχει,θα υπάρχει στο equations ε;
Οκ,θα το ψάξω.
Ευχαριστώ πολύ
Οκ,θα το ψάξω.
Ευχαριστώ πολύ
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Στο κλασικό casio κομιουτεράκι που έχουν αρκετοί πας mode->5(eqn)->επιλέγεις σύστημα (το 2χ2 είναι το 1)