Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Υδρολογία (2012-13)
Ποια είναι η ύλη της προόδου;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Μέχρι ό,τι κάναμε σήμερα.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Ευχαριστώ πολύ,αλλά επειδή δεν παρακολουθώ θα μπορούσες να μου πεις μέχρι ποια σελίδα του βιβλίου;...

"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Μας γ@@@ τώρα.. δεν έχω διαβάσει από το βιβλίο ακόμα. Μπορείς να δεις τις διαφάνειες από εδώ μέχρι και την άσκηση 6 και να βρεις την αντιστοιχία. Όταν ασχοληθώ κι εγώ μπορεί να τα γράψω κι εγώ..
c'est en faisant n'importe quoi
Δεν πειράζειeX-mc έγραψε:Μας γ@@@ τώρα.. δεν έχω διαβάσει από το βιβλίο ακόμα. Μπορείς να δεις τις διαφάνειες από εδώ μέχρι και την άσκηση 6 και να βρεις την αντιστοιχία. Όταν ασχοληθώ κι εγώ μπορεί να τα γράψω κι εγώ..
Ευχαριστώ πάντως
Όποιος ξέρει ας μου πει αν θέλει
Albert Einstein
Albert Einstein
μεχρι και το 5ο κεφαλαιο..αλλα ειναι καλυτερο να δεις απο διαφανειες για πιο συνοπτικα!!το βιβλιο κουραζει πολυ σε αρκετα σημεια δυστυχως!!
Ευχαριστώkated έγραψε:μεχρι και το 5ο κεφαλαιο..αλλα ειναι καλυτερο να δεις απο διαφανειες για πιο συνοπτικα!!το βιβλιο κουραζει πολυ σε αρκετα σημεια δυστυχως!!
Οι διαφάνεις καλύπτουν ή δεν αρκούν;;;
Albert Einstein
Albert Einstein
Kλειστά βιβλία κτλ?
ναι ολα κλειστά
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
γενικά αρκούν οι διαφάνειες!Κοκός έγραψε:Ευχαριστώkated έγραψε:μεχρι και το 5ο κεφαλαιο..αλλα ειναι καλυτερο να δεις απο διαφανειες για πιο συνοπτικα!!το βιβλιο κουραζει πολυ σε αρκετα σημεια δυστυχως!!
Οι διαφάνεις καλύπτουν ή δεν αρκούν;;;
Music washes away from the soul the dust of everyday life