Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Τεχνική Υδρολογία (2012-13)
Διαφάνειες + παλιά θέματα αρκούν.
Οκ, ευχαριστώ 
Κάτι άλλο τώρα:
Στις απορροές,όταν έχω πολλούς μήνες,θεωρώ ότι ο κάθε μήνας έχει 30 μέρες ή βάζω τις μέρες του κάθε μήνα ανάλογα με το πόσες έχει ο συγκεκριμένος;;;
Κάτι άλλο τώρα:
Στις απορροές,όταν έχω πολλούς μήνες,θεωρώ ότι ο κάθε μήνας έχει 30 μέρες ή βάζω τις μέρες του κάθε μήνα ανάλογα με το πόσες έχει ο συγκεκριμένος;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Φετινες διαφανειες του μαθηματος υπαρχουν ανεβασμενες καπου?μπηκα στο itia αλλα δεν βρηκα...Ευχαριστω
civil13 έγραψε:Φετινες διαφανειες του μαθηματος υπαρχουν ανεβασμενες καπου?μπηκα στο itia αλλα δεν βρηκα...Ευχαριστω
http://itia.ntua.gr/nikos/hydrology/course_table.html
Είναι φετινές
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Ευχαριστω πολυ!Δεν μου τις ανοιγε πριν...φταει το pc μου μαλλον..
Στην 6η άσκηση στο γ υποερώτημα του Ι το ότι η βασική απορροή είναι 7 m3/sec που ακριβώς μας χρησιμεύει;
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
- Jimmis
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Γενικα θυμαμαι στις προηγούμενες σειρές σε ενα πίνακα + λυμένο παράδειγμα νομίζω το αντιστοιχο της 2ης σειρας χρησιμοποιούσε τις ημερες του καθε μηνα ξεχωριστα.ξερεις 30-31-30-28 (μαλλονΚοκός έγραψε:Οκ, ευχαριστώ
Κάτι άλλο τώρα:
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Οκ,θα το ψάξωJimmis έγραψε:Γενικα θυμαμαι στις προηγούμενες σειρές σε ενα πίνακα + λυμένο παράδειγμα νομίζω το αντιστοιχο της 2ης σειρας χρησιμοποιούσε τις ημερες του καθε μηνα ξεχωριστα.ξερεις 30-31-30-28 (μαλλονΚοκός έγραψε:Οκ, ευχαριστώ
Κάτι άλλο τώρα:
Στις απορροές,όταν έχω πολλούς μήνες,θεωρώ ότι ο κάθε μήνας έχει 30 μέρες ή βάζω τις μέρες του κάθε μήνα ανάλογα με το πόσες έχει ο συγκεκριμένος;;;).Και επειδη μου αρέσει να μιλάω με αποδειξεις σελίδα 94 πινακας 3.6 στην στηλη μ. στο "Τεχνικη Υδρολογία".ΕΙναι σίγουρα ποιο σωστό κατ'εμε.
Ευχαριστώ πολύ
Albert Einstein
Albert Einstein
προσθετεις τη βασικη απορροη στο καθαρο πλημμυρογραφημα που βρισκεις λογω της καταιγιδας σχεδιασμου και εχεις το συνολικο πλημμυρογραφημα.papi έγραψε:Στην 6η άσκηση στο γ υποερώτημα του Ι το ότι η βασική απορροή είναι 7 m3/sec που ακριβώς μας χρησιμεύει;
Στον τύπο 3.2 της σελίδας 72 δίνει έναν τύπο για το es όπου στον αριθμητή της δύναμης υπάρχει πρόσθεση,ενώ στη σελίδα 84 που χρησιμοποιεί το ίδιο τύπο τον χρησιμοποιεί με πολλαπλασιασμό αντί για πρόσθεση
Ποιος από τους 2 τύπους είναι ο σωστός;;;
Ποιος από τους 2 τύπους είναι ο σωστός;;;
Albert Einstein
Albert Einstein