Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Υδρολογία (2012-13)
εφόσον στο τελος γραφουμε με ανοιχτα βιβλία και σημειώσεις η πρόοδος γιατι ειναι με τα παντα κλειστα???????
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Δεν το έχω δώσει ποτέ αλλά νομίζω οτι είναι με κλειστά η θεωρία και ανοιχτά οι ασκήσεις...
Το 6ο κεφάλαιο ειναι ολόκληρο για εξεταση ή να μαθουμε να ''διαβάζουμε'' το μοναδιαίο ΥΓ μονο??? 
Ούτε εγώ έχω καταλάβει το σκεπτικόthev έγραψε:εφόσον στο τελος γραφουμε με ανοιχτα βιβλία και σημειώσεις η πρόοδος γιατι ειναι με τα παντα κλειστα???????
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Ναι,αυτό μόνο στην εξεταστική όμως...Reporter έγραψε:Δεν το έχω δώσει ποτέ αλλά νομίζω οτι είναι με κλειστά η θεωρία και ανοιχτά οι ασκήσεις...
Στην πρόοδο όλα κλειστά λέει
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
sofk
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Η πρόχειρη εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/12/2012 και ώρα 9:45-11:00 σε αίθουσες των νέων κτηρίων της Σχολής. Για την καλύτερη οργάνωση της εξέτασης παρακαλούνται όσοι προτίθενται να συμμετέχουν να το δηλώσουν ηλεκτρονικά
στη διεύθυνση cpanag@chi.civil.ntua.gr μέχρι την Πέμπτη 6/12/2012.
http://itia.ntua.gr/nikos/hydrology/announcements.html
στη διεύθυνση cpanag@chi.civil.ntua.gr μέχρι την Πέμπτη 6/12/2012.
http://itia.ntua.gr/nikos/hydrology/announcements.html
στην ασκ 5 στο τελευταιο ερωτημα που λεει να γινει επεκταση καμπύλης μεχρι την παροχη πληρωσης τι ακριβως κανουμε? ενωνουμε απλα το τελευταιο σημειο απο τις μετρησεις με αυτό της παροχης πληρωσης?
Τί βαρύτητα έχει η πρόοδος ;
30% εάν την δώσεις..omerta έγραψε:Τί βαρύτητα έχει η πρόοδος ;
@civil_emp Ναι
Αυτό που δεν διευκρινίζει το ενημερωτικό σημείωμα είναι αν η πρόοδος μετράει μόνο θετικά...Δηλαδή αν εγώ την δώσω και πάρω 3 αλλά στο τελικό πάρω 6 ο βαθμός μου θα είναι 0.3*3+0.7*6=5.1 ή μετράει μόνο η τελική εξέταση?