Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πρόβλημα με τη Java
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Πρόβλημα με τη Java
Προσπάθησα να ανοίξω μια εφαρμογή σε chrome και firefox και εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα
Αφού πάτησα ενημέρωση προσθήκης, έκανα την εγκατάσταση που προτείνει εδώ , αλλά εμφανίστηκε το γνωστό μήνυμα για μη έγκυρη ψηφιακή υπογραφή
Επειδή έχω windows vista δοκίμασα να απενεργοποιήσω το τείχος προστασίας μήπως το εμπόδιζε αυτό, αλλά δεν έγινε κάτι. Καμιά ιδέα;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Πρόβλημα με τη Java
Να βάλεις Windows 7 τουλάχιστον ή καλύτερα να το γυρίσεις σε Linux. Βασικά ξεφορτώσου τα Vista, ΤΩΡΑ!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Μπήκα με VMware Player στα Ubuntu αλλά δεν ανοίγει και πάλι η σελίδα 
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Problem solved! Δεν ξέρω τι από όλα αυτά που έκανα αυτες τις δύο ώρες δούλεψε για να το μοιραστώ μαζί σας!
Eπειδή κατά πάσα πιθανότητα στο μέλλον θα σου κάνει νερά πάλι, απεγκατέστησε από τον υπολογιστή σου ότι λέει Java Platform SE (κατά προτίμηση με το revo uninstaller για να καθαρίσει όλα τα αρχεία) και κάνε καθαρή εγκατάσταση της Java Platform 7.0.90 Eίναι ένα από τα πολλά προβλήματα που εμφανίζονται αν έχεις και τις 2 εκδόσεις ταυτόχρονα.
@ingenieurin26: Αυτη η java ειναι παιδεμα. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι το εξης, να εγκαταστησεις το Java Runtime Environment στο pc σου. Βεβαια πρεπει πρωτα να απεγκαταστησεις τα προηγουμενα με καποιον uninstaller η απο το control panel.
To τελευταιο JRΕ: http://www.oracle.com/technetwork/java/ ... 80261.html
To τελευταιο JRΕ: http://www.oracle.com/technetwork/java/ ... 80261.html
ΠΡαγματικα ΣVISTAeX-mc έγραψε:Να βάλεις Windows 7 τουλάχιστον ή καλύτερα να το γυρίσεις σε Linux. Βασικά ξεφορτώσου τα Vista, ΤΩΡΑ!
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά έχω Windows 7ingenieurin26 έγραψε:Προσπάθησα να ανοίξω μια εφαρμογή σε chrome και firefox και εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα Αφού πάτησα ενημέρωση προσθήκης, έκανα την εγκατάσταση που προτείνει εδώ , αλλά εμφανίστηκε το γνωστό μήνυμα για μη έγκυρη ψηφιακή υπογραφή Επειδή έχω windows vista δοκίμασα να απενεργοποιήσω το τείχος προστασίας μήπως το εμπόδιζε αυτό, αλλά δεν έγινε κάτι. Καμιά ιδέα;
Έκανα ότι ακριβώς είπατε πιο πάνω,αλλά τίποτα δεν λειτούργησε
Προσπαθώ από το πρωί,αλλά τίποτα
Καμία ιδέα;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Δοκιμασε να κατεβασεις το τελευταιο JRE. αν δεν κανω λαθος αρκει ωστε να κανεις load τα applications μεσω browser. Αν δεν παιξει θα το κοιταξω να σου πω.
Το έκανα,αλλά πάω να μπω κάπου και μου λέει
Failed to start or download Secure Global Desktop Client Component
This may be due to your web browser security settings.
If problems persist, contact a Secure Global Desktop Administrator.
Failed to start or download Secure Global Desktop Client Component
This may be due to your web browser security settings.
If problems persist, contact a Secure Global Desktop Administrator.
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein