Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙ (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική ΙΙ (2012-13)
Όταν λες βοηθητικό εννοείς ότι δίνει κάποιο bonus,πχ +1;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Παιδιά, λόγο δύο συνεχόμενων 4 στην τελική εξέταση αποφάσισα φέτος να κάνω το θέμα αν και είμαι μεγαλύτερο έτος. Έχουν προκύψει κάποιες απορίες βέβαια. Υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί να με βοηθήσει;
Προσωπικά θ΄ασχοληθώ τα Χριστούγεννα...πάντως αν πας στον κ. Σπηλιώπουλο κ στον κ. Παπαδόπουλο δεν νομίζω ν΄αρνηθούν να σε βοηθήσουν.
@DimaCivil
Γράψε τις απορίες σου και όποιος έχει ασχοληθεί και φιλοτιμηθεί θα γράψει....Εγώ τώρα θα το ξεκινήσω οπότε άμα δω κάτι που το ξέρω θα απαντήσω...
Γράψε τις απορίες σου και όποιος έχει ασχοληθεί και φιλοτιμηθεί θα γράψει....Εγώ τώρα θα το ξεκινήσω οπότε άμα δω κάτι που το ξέρω θα απαντήσω...
-
little_s_morgh
Στατική ΙΙ (2012-13)
Καλησπέρα παιδιά, μήπως μπορεί καποιος που παρακολουθεί το μάθημα του κ. Κουμούση να μου πει σε ποιο σημείο έχει φτάσει ;;;
Αν έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα στο 1ο ερώτημα μόνο για το κατακόρυφο φορτίο g , ποιος από τους δύο ελκυστήρες εφελκύεται με μεγαλύτερο φορτίο στα τελικά αποτελέσματα? Ο πάνω ή ο κάτω? Ρωτάω γιατί το Star μου βγάζει αλλ' αντ' αλλων από αυτά που βρήκα...
Παιδιά η παράδοση του θέματος για πότε είναι?Έχει κ προφορική εξέταση φάση Οδοποιίες?Σας ευχαριστώ.
Α συγνώμη το γράφει πάνω για την ημερομηνία,θα εξεταστούμε κ προφορικά?
Η εξεταση του θεματος θα γινει Τριτη 8/01/13....πριν και μετα το μαθημα, στον τομεα και περιλαμβανει και μαι προφορικη εξεταση (οπως και στη Στατικη 1 αλλωτε). Σημερα τα ανακοινωσε ο κ. Κουμουσης.
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Νασαι καλά