Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Λογικά ναι (γιατί όχι;ps179 έγραψε:Αν κάποιος έχει δηλώσει ένα μάθημα ως επιπλέον και δεν το δώσει στην κανονική εξεταστική, μπορεί να το δώσει στην επαναληπτική του Σεπτεμβρίου ;;;;;;;;;
Λογικά ναι (γιατί όχι;ps179 έγραψε:Αν κάποιος έχει δηλώσει ένα μάθημα ως επιπλέον και δεν το δώσει στην κανονική εξεταστική, μπορεί να το δώσει στην επαναληπτική του Σεπτεμβρίου ;;;;;;;;;
Ε τι να σου πω, ναι.leo8 έγραψε:τελικά αύριο τα μαθήματα θα γίνουν κανονικα?
κατι ακουστηκε οτι πολυ πιθανο να μην γινουν λόγω απεργιας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥeX-mc έγραψε:Ε τι να σου πω, ναι.leo8 έγραψε:τελικά αύριο τα μαθήματα θα γίνουν κανονικα?
A sorry τοτε ας μεταφερθει το μηνυμα στα offtopicslybe33 έγραψε:Όχι, κυρίως για τη ζωή και τον έρωτα!
ναι ξερω εγω αλλα δεν στο λεω..ειναι κρυφο..andskia έγραψε:A sorry τοτε ας μεταφερθει το μηνυμα στα offtopicslybe33 έγραψε:Όχι, κυρίως για τη ζωή και τον έρωτα!
Γνωριζει κανεις καποιο γρηγορο προγραμμα ενσωματωσης υποτιτλων σε ταινια?
Εχω το convertx2dvd αλλα η ταινια μετα τη μετατροπη γινεται ετοιμη για εγγραφη σε dvd(min4Gb)και θεν το θελω αυτο.
Αν θυμαμαι καλα μου χαν πει πως γινεται και με convertx2dvd με την ταινια να παραμενει σε avi,mkv,κτλ αρχειο