Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία Ι (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
-
eleniskarl
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Οδοποιΐα Ι (2012-13)
Εγώ είχα σημειώσει οτι αν σου βγει η αποσταση 50,κατι την αφήνεις ως έχειν!!!
-
konstantinoskon
Για τη μηκοτομη ξερει κανεις εκει που λεει ευθυγραμμια και καμπυλες πως το φτιαχνουμε?
Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
- Jimmis
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Το σημειο C ειναι το σημειο τομης των 2 ερυθρων γραμμών σου στη μηκοτομη στην ουσια εσυ το ορίζεις δεν το βρισκεις.Με την σειρα μου να ρωτησω θυμαται κανεις τις ακριβεις διάστασεις του πινακα της μηκοτομης?Kate;-) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Oταν λες εσυ το οριζεις, μπορεις να το εξηγησεις λιγο;;Jimmis έγραψε:Το σημειο C ειναι το σημειο τομης των 2 ερυθρων γραμμών σου στη μηκοτομη στην ουσια εσυ το ορίζεις δεν το βρισκεις.Με την σειρα μου να ρωτησω θυμαται κανεις τις ακριβεις διάστασεις του πινακα της μηκοτομης?Kate;-) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
Στο πίνακα της μηκοτομής τα μικρά κουτάκια έχουν ύψος 1εκ, τα μεσαία 1,5εκ και το μεγάλο 2εκ. Το μήκος υποθέτω είναι δική σου υπόθεση.Jimmis έγραψε:Το σημειο C ειναι το σημειο τομης των 2 ερυθρων γραμμών σου στη μηκοτομη στην ουσια εσυ το ορίζεις δεν το βρισκεις.Με την σειρα μου να ρωτησω θυμαται κανεις τις ακριβεις διάστασεις του πινακα της μηκοτομης?Kate;-) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
Φέρνεις τις δύο ερυθρές με τους περιορισμούς που έχεις (όσο το δυνατόν μικρότερος όγκος χωματισμών και προσπάθεια για ισόποση κατανομή μεταξύ ορυγμάτων και επιχωμάτων, το ύψος ερυθράς να μην έχει υψομετρική διαφορά μεγαλύτερη του 1μ από το ύψος εδάφους από τα Α και Β) και το σημείο τομής τους είναι το C. Τη Χ.Θ. και το υψόμετρο τα βρίσκεις γραφικά από τη κλίμακα του σχεδίου (βοηθάει και το μιλιμετρέ).flow έγραψε:Oταν λες εσυ το οριζεις, μπορεις να το εξηγησεις λιγο;;Jimmis έγραψε:Το σημειο C ειναι το σημειο τομης των 2 ερυθρων γραμμών σου στη μηκοτομη στην ουσια εσυ το ορίζεις δεν το βρισκεις.Με την σειρα μου να ρωτησω θυμαται κανεις τις ακριβεις διάστασεις του πινακα της μηκοτομης?Kate;-) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
Ευχαριστώ πολύ!! 
- Jimmis
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

papi έγραψε:Στο πίνακα της μηκοτομής τα μικρά κουτάκια έχουν ύψος 1εκ, τα μεσαία 1,5εκ και το μεγάλο 2εκ. Το μήκος υποθέτω είναι δική σου υπόθεση.Jimmis έγραψε:Το σημειο C ειναι το σημειο τομης των 2 ερυθρων γραμμών σου στη μηκοτομη στην ουσια εσυ το ορίζεις δεν το βρισκεις.Με την σειρα μου να ρωτησω θυμαται κανεις τις ακριβεις διάστασεις του πινακα της μηκοτομης?Kate;-) έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Επειδή είχα χάσει λίγο επαφή στα μαθήματα που έλεγε για τη μηκοτομή, μπορεί να μου πει κάποιος πώς υπολογίζουμε τις συντεταγμένες του σημείου C;
με προχειρους υπολογισμους τα εβγαλα απο πανω προς τα κατω 1,5-1,5-1-1-2-1-1,5-2
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
that's right!