Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηρές Κατασκευές I (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηρές Κατασκευές I (2012-13)
Ναι έτσι είναι... Μόνον θετικά μετρά...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
Η άσκηση 7 είναι μέσα στην ύλη της προόδου? ευχαριστώ
Ναι!
(μέχρι και την Άσκηση 7 είναι η πρόοδος)
(μέχρι και την Άσκηση 7 είναι η πρόοδος)
Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα χαμόγελο και ξεπέρασέ το.
Παίδες καλημέρα! Ο στρεπτικος και ο στρεπτοκαμπτικος λυγισμός να υποθέσω είναι εκτός ύλης για την πρόοδο έτσι? Επίσης μπορεί να μοθ πει κάποιος γενικά από το βιβλίο τι έχουμε κάνει?
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Ξέρουμε μήπως και πόσο μετράει; Αν έχει ειπωθεί κάποιο ποσοστό, ας πούμε;akis έγραψε:Ναι έτσι είναι... Μόνον θετικά μετρά...
Γιατί διάφοροι γνωστοί με έχουν βάλει στο τρυπάκι να διαβάσω για την πρόοδο λέγοντας μου ότι "είναι πολύ σημαντική" αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο σημαντική είναι...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Η πρόοδος είναι σημαντική γιατί
1) καλυπτει σχεδόν όλη την υλη της τελικής εξέτασης, οπότε αν διαβάσεις καλά θα χρειαστεί πολύ λίγο διάβασμα στο τέλος
2) ακούγεται ότι ο φορέας της προόδου είναι περίπου ίδιος με της τελικής εξέτασης, δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι περσι πάντως.
Κατα τ' άλλα βαθμολογικά δεν μετράει ούτε θετικά νομίζω στην πραγματικότητα.
Στο panel υπαρχει η περσινή ύλη από το βιβλίο. Απ' ότι βλεπω μόνο στρέψη-στρέβλωση δεν έχουν κάνει ακόμα.
1) καλυπτει σχεδόν όλη την υλη της τελικής εξέτασης, οπότε αν διαβάσεις καλά θα χρειαστεί πολύ λίγο διάβασμα στο τέλος
2) ακούγεται ότι ο φορέας της προόδου είναι περίπου ίδιος με της τελικής εξέτασης, δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι περσι πάντως.
Κατα τ' άλλα βαθμολογικά δεν μετράει ούτε θετικά νομίζω στην πραγματικότητα.
Αυτά είναι στην ύλη των Σιδηρων Κατασκευών ΙΙ.teo έγραψε:Παίδες καλημέρα! Ο στρεπτικος και ο στρεπτοκαμπτικος λυγισμός να υποθέσω είναι εκτός ύλης για την πρόοδο έτσι? Επίσης μπορεί να μοθ πει κάποιος γενικά από το βιβλίο τι έχουμε κάνει?
Ευχαριστώ!
Στο panel υπαρχει η περσινή ύλη από το βιβλίο. Απ' ότι βλεπω μόνο στρέψη-στρέβλωση δεν έχουν κάνει ακόμα.
να ρωτησω κατι; το να ζητησουμε να εχουμε και φετος ανοιχτες σημειωσεις στην εξεταση,δεν παιζει σαν ενδεχομενο; :/
Παιδια μηπως γνωριζει καποιος αν η υλη απο το βιβλιο θα ειναι ιδια με την περσινη?
Στο mycourses έχουν ανέβει η 8η διάλεξη καθώς και η 8η και 9η Άσκηση που αφορούν την Στρέψη-Στρέβλωση.
Σε σχέση με πέρυσι λείπει μία άσκηση (η 8η περσινή) που αφορούσε πιο αναλυτικά την ελαστική και πλαστική ανάλυση... Βέβαια έχει ανέβει μια ανάλογη συμπληρωματική διάλεξη (εμφανίζεται πρώτη στον κατάλογο των διαλέξεων).
Συγκρίνοντας τις ασκήσεις (ακόμα κι αν δεν ανέβει άλλη άσκηση) εκτιμώ πως η ύλη είναι ακριβώς ίδια με πέρυσι...
Σε σχέση με πέρυσι λείπει μία άσκηση (η 8η περσινή) που αφορούσε πιο αναλυτικά την ελαστική και πλαστική ανάλυση... Βέβαια έχει ανέβει μια ανάλογη συμπληρωματική διάλεξη (εμφανίζεται πρώτη στον κατάλογο των διαλέξεων).
Συγκρίνοντας τις ασκήσεις (ακόμα κι αν δεν ανέβει άλλη άσκηση) εκτιμώ πως η ύλη είναι ακριβώς ίδια με πέρυσι...
akis:-Πάμε για καφέ;
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
ίδια ύλη με διαφορετικό τρόπο εξέτασης
μιας και δεν πήγα στην πρόοδο,θα μπορουσε να μας πει καποιος που πηγε,αν ηταν στο ίδιο στυλ με άλλες χρονιές και κατα πόσο βοήθησε η απουσία σημειώσεων?
μιας και δεν πήγα στην πρόοδο,θα μπορουσε να μας πει καποιος που πηγε,αν ηταν στο ίδιο στυλ με άλλες χρονιές και κατα πόσο βοήθησε η απουσία σημειώσεων?
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....