Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Καλύτερα με γραμμική παρεμβολή όπως και στις ΓεωδαιτικέςBazinga! έγραψε:τα υψόμετρα του εδάφους στην μηκοτομή πως τα υπολογίζουμε;; προσεγγιστικά με το μάτι ή όπως κάναμε στην γεωδαισία;;
Συντονιστής: University Editors
Καλύτερα με γραμμική παρεμβολή όπως και στις ΓεωδαιτικέςBazinga! έγραψε:τα υψόμετρα του εδάφους στην μηκοτομή πως τα υπολογίζουμε;; προσεγγιστικά με το μάτι ή όπως κάναμε στην γεωδαισία;;
Lol, για μένα ούτε καν. Εγώ θεώρησα μεταξύ των δύο ισοϋψών 4 τμήματα και κυρίως με το μάτι. Δηλαδή, έχοντας την ισοδιάσταση 2 και τις ισοϋψείς των 214 και 216, εγώ έβλεπα στη μέση του τμήματος το 215 και στη μέση των δύο επιμέρους που σχηματίζονταν τα 214,5 και 215,5.Κοκός έγραψε:Καλύτερα με γραμμική παρεμβολή όπως και στις ΓεωδαιτικέςBazinga! έγραψε:τα υψόμετρα του εδάφους στην μηκοτομή πως τα υπολογίζουμε;; προσεγγιστικά με το μάτι ή όπως κάναμε στην γεωδαισία;;
Σκέψου ότι η μηκοτομή είναι το πιο βασικό σχέδιο και αυτό που κυρίως κοιτάνε στο θέμα σου,οπότε δεν θα ήταν κακό να το ψυρίσεις και λίγο...eX-mc έγραψε:Lol, για μένα ούτε καν. Εγώ θεώρησα μεταξύ των δύο ισοϋψών 4 τμήματα και κυρίως με το μάτι. Δηλαδή, έχοντας την ισοδιάσταση 2 και τις ισοϋψείς των 214 και 216, εγώ έβλεπα στη μέση του τμήματος το 215 και στη μέση των δύο επιμέρους που σχηματίζονταν τα 214,5 και 215,5.Κοκός έγραψε:Καλύτερα με γραμμική παρεμβολή όπως και στις ΓεωδαιτικέςBazinga! έγραψε:τα υψόμετρα του εδάφους στην μηκοτομή πως τα υπολογίζουμε;; προσεγγιστικά με το μάτι ή όπως κάναμε στην γεωδαισία;;
Με τόσο μικρή ισοδιάσταση δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα να είναι πιο αναλυτικός.

Με minΔs ειναι νομιζω μια αποσταση 50 μετρων οπου στην ιδια συναρμογη και αντιστοιχη οριογραμμη το Δs που βρηκες ηταν μικροτερο απο το minΔs=3.75*0.1=0.375..δεν ξερω πολλα στο θεμα..εγω εχω κολλησει στο αν στην κατω οριογραμμη αν εχεις Δσ<μινΔσ αν το σπας η οχι στην απο πανω (-2.5 μεχρι 8) ειναι σιγουρο.apo7 έγραψε:Η περιοχη με minΔs ποια ειναι;

Τhanks!!ingenieurin26 έγραψε:Δείτε εδώ και την επόμενη σελίδα , ίσως βγάλετε άκρη.
Σελίδα 81, πίνακας 5.3 σου δίνει τις επιτρεπτές τιμές ανάλογα με τη Ve. Εγώ πήρα 2500 όπως είχε και στο υπόδειγμα ο καθηγητής.thanos22 έγραψε:Και σε ασπρη κολα μπορεις να τις κανεις. Καθε μια ξεχωριστα.
Ξερεις κανεις το H στο τοξο στρογγυλευσης της διατομης πως το βρισκουμε;