Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία Ι (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοποιΐα Ι (2012-13)
Γνωριζει καποιος με βεβαιοτητα αν για την ευρεση της v85 απο το διαγραμμα που συσχετιζει ελικτοτητα και b ,αν αυτο το b ειναι το 7,5 δηλαδη ολη η οδος η μονο το 3,75 δλδ η μια λωροδα η το5 δλδ η μια λωριδα με το ερεισμα???
~happiness is a mood not a destination~
-
sof_kan
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
5m ειναι μαλλον. δεν ξερω σιγουρα αλλα ολο αυτο εχω δει να παιρνουν!kliu έγραψε:Γνωριζει καποιος με βεβαιοτητα αν για την ευρεση της v85 απο το διαγραμμα που συσχετιζει ελικτοτητα και b ,αν αυτο το b ειναι το 7,5 δηλαδη ολη η οδος η μονο το 3,75 δλδ η μια λωροδα η το5 δλδ η μια λωριδα με το ερεισμα???
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
Αυτό δεν υπάρχει, πότε την άλλαξε; η σύγχυση αυτή προήλθε από το υπόδειγμα και μόνο, το πιο πιθανό είναι να είπε ο Γλάρος ότι εντάξει άμα την έχετε κάνει με 8% μη την αλλάξετε.tsom έγραψε:Γιατί στο πρώτο τμήμα τους την άλλαξε και την έκανε 8,00.....
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Eγώ πάλι 3,75 ξέρω.. Αλλά και πάλι,για b=5, η V85 βγαίνει γύρω στο 80. Αν εννοείς για τις επικλίσεις στο σχήμα 6.7 νομίζω δεν αλλάζει κάτι για τις ακτίνες που έχουμε. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος..sof_kan έγραψε:5m ειναι μαλλον. δεν ξερω σιγουρα αλλα ολο αυτο εχω δει να παιρνουν!kliu έγραψε:Γνωριζει καποιος με βεβαιοτητα αν για την ευρεση της v85 απο το διαγραμμα που συσχετιζει ελικτοτητα και b ,αν αυτο το b ειναι το 7,5 δηλαδη ολη η οδος η μονο το 3,75 δλδ η μια λωροδα η το5 δλδ η μια λωριδα με το ερεισμα???
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
War and peace-Leo Tolstoy
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"
από "το πιο πιθανό να είπε" μέχρι το "είπε" υπάρχει μεγάλη απόσταση συνάδελφε!eX-mc έγραψε:Αυτό δεν υπάρχει, πότε την άλλαξε; η σύγχυση αυτή προήλθε από το υπόδειγμα και μόνο, το πιο πιθανό είναι να είπε ο Γλάρος ότι εντάξει άμα την έχετε κάνει με 8% μη την αλλάξετε.tsom έγραψε:Γιατί στο πρώτο τμήμα τους την άλλαξε και την έκανε 8,00.....
Νομίζω ότι το σωστό είναι κανονικά 8% και εγώ (ρίσκο βέβαιαeX-mc έγραψε:Αυτό δεν υπάρχει, πότε την άλλαξε; η σύγχυση αυτή προήλθε από το υπόδειγμα και μόνο, το πιο πιθανό είναι να είπε ο Γλάρος ότι εντάξει άμα την έχετε κάνει με 8% μη την αλλάξετε.tsom έγραψε:Γιατί στο πρώτο τμήμα τους την άλλαξε και την έκανε 8,00.....
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
- mikeportnoy
Παιδια επειδη ρωτησα τον Γλαρο μου ειπε οτι η ταχυτητα που εχουμε μας οδηγει σε μεγαλυτερες επικλισεις στο διαγραμμα ομως επειδη εχουμε τον συγκεκριμενο τυπο οδου δεν μπορουμε να υπερβουμε το 8% συνεπως επιλεγουμε τελικα το 8% ως βελτιστη λυση για τις επικλισεις μας, μιας και δεν μπορουμε να φτασουμε τις τιμες του διαγραμματος (γυρω στο 10-12 % χωρις να ειμαι σιγουρος) . Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι οποιος εκανε με 7% ειναι λαθος δεν ειναι και τετοια η φιλοσοφια του μαθηματος εξαλου.lucrezia έγραψε:Νομίζω ότι το σωστό είναι κανονικά 8% και εγώ (ρίσκο βέβαιαeX-mc έγραψε:Αυτό δεν υπάρχει, πότε την άλλαξε; η σύγχυση αυτή προήλθε από το υπόδειγμα και μόνο, το πιο πιθανό είναι να είπε ο Γλάρος ότι εντάξει άμα την έχετε κάνει με 8% μη την αλλάξετε.tsom έγραψε:Γιατί στο πρώτο τμήμα τους την άλλαξε και την έκανε 8,00.....) τόσο το πήρα, δικαιολογώντας το από το σχετικό διάγραμμα. Από εκεί προέκυψε και η σύγχυση. Γιατί ενώ μας δίνουν max 7%, κανονικά θα ήταν 8%, τουλάχιστον για τις λογικές ακτίνες 150-200...
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
Ευχαριστώ τον φίλο/φίλη για την βοήθεια πριν! Ξέρει κανέις πώς πέρνω τα σημεία Α, β , Σ στο τόξο στρογγύλευσης στην μηκοτομή? Τυχαία τα διαλέγω? δεν το εξηγεί στο βιβλίο εκτός και αν μου διέφυγε! 
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
Το εξηγεί στο βιβλίο σελ. 74. Τα Α.Β βρίσκονται σε οριζόντια απόσταση Τ από το C όπως δείχνει και στο σχήμα. Τις πράξεις που χρειάζεσαι για το Τ και τα υπόλοιπα είναι στις επόμενες σελίδες.πλατσα έγραψε:Ευχαριστώ τον φίλο/φίλη για την βοήθεια πριν! Ξέρει κανέις πώς πέρνω τα σημεία Α, β , Σ στο τόξο στρογγύλευσης στην μηκοτομή? Τυχαία τα διαλέγω? δεν το εξηγεί στο βιβλίο εκτός και αν μου διέφυγε!
c'est en faisant n'importe quoi
-
FancyVagina
το 2ο τμημα παραδιδει αυριο καποια στιγμη?