Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Υδρολογία (2012-13)
Πέρσυ τον Σεπτέμβρη 10 άτομα από αριστερές παρατάξεις είχαν κλείσει τη σχολή τόσες φορές με το έτσι θέλω.Αφού έχουν τη δύναμη να το κάνουν δεν μπορούν να το κάνουν και σήμερα???που υπάρχει και λόγος στην τελική!!!
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2010
ο ΘΕΟΣ!Ντύσου να φεύγουμε τώραsofk έγραψε:ενώ την ίδια ώρα ο διδάσκοντας μας λέει ότι δεν αναβάλλεται γιατί δεν τους ενημέρωσε η γραμματεία; ποιος είναι λοιπόν υπεύθυνος για την αναβολή της εξέτασης;mn n έγραψε:μολις πηρα στην γραμματεια και μου ειπαν οτι για αυτους οι εξετασεις γινονται κανονικα.δεν τους εχει ενημερωσει ο διδασκοντας η κανενας αλλος.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Δυστυχως η ευτυχως ανακοινωση για ακυρωση δε βγαινει. Το να αρχισεις τις μαλακιες σημαινει οτι δε σεβεσαι τον συμφοιτητη και οχι οτι αντιδρας στη κατασταση.
ακριβώς το αντίθετο σημαίνει...σέβεσαι τον συμφοιτητη που δεν μπορει να δωσει γιατι δεν εχει λεφτά για ταξί!
Το να προτεινει καποιος ετσι απλα να κλεινει η σχολη ειναι για μενα νοοτροπια γυμνασιου μη σου πω και κατωτερη.Εδω λεμε δεν εχουμε προσβαση στο κέντρο σημερα!Οι αριστερες παραταξεις δηλαδη τι ειναι?εχουν σοφερ η μηπως καποιο ελικοπτερο???"πηγαν και εκλεισαν τη σχολη γιατι δεν μπορουσαν να πανε στη σχολη να δωσουν" απλα δεν εχει νοημα!.να δω τωρα ποση προσβαση θα εχει γιατι θα εχει παρ ολη τη γκρινια.τσαμπα ολα δηλαδη
Can't change anyone but yourself....
Οχι γιατι καποιοι θα εχουν πληρωσει ηδη
- Jimmis
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Πάντως κατι τέτοια εμένα με κάνουν να ντρέπομαι που φοιτω εδω . ειναι ντροπη να πρωτον να ανταλλάσουν μπαλάκι τις ευθυνες ,να μην συζητανε καν για αναβολη της εξετασης ακομα και αν η πρυτανεια έβγαλε έστω μια συμβουλευτική "οδηγία" ,ας πουμε και πολυ χειρότερα που δεν σέβονται τον φοιτητη που εξ ορισμου χρησιμοποιει τα ΜΜΜ και εχουν να του αντιπροτείνουν να πληρώσει ταξί η αμάξι, γιατι δεν εγινε και τπτ αν απεργουν ολα τα μεσα μμ. Και οσοι πάνε ας δώσουν εμένα δεν με πειράζει ,αλλα να μην κανουν σαν να μην εγινέ τπτ μπροστα στους καθηγητες .να διαμαρτυρηθουν.Γνωμη προσωπικα δικιά μου.
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Λειτουργεί το μετρο αυτή τη στιγμη δλδ?
Πηρα τωρα στη γραμματεια και ειπαν οτι ακυρωνονται!!!!!!!Θα βγει σχετικη ανακοινωση
athens transport @athenstransport
Κανένα Μέσο Μεταφοράς δεν κυκλοφορεί στην Αθήνα σήμερα
Κανένα Μέσο Μεταφοράς δεν κυκλοφορεί στην Αθήνα σήμερα