Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Υπάρχει κάποιος άλλος mail server που μπορεί να λαμβάνουμε mail από το εμπ εκτός από τον mail.ntua.gr στο http://my.ntua.gr/ ;
- Jimmis
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Μπορεις να του κανεις προωθηση να σου ερχεται στο email της επιλογης σου αν εννοεις αυτο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Ναι το έχω κάνει ήδη αυτό. Απλά μου κάνει εντυπωση που τα μεηλ που μου προωθουνται ειναι διαφορετικα απο αυτα που πανε στο mail.ntua.gr. Παλια είχα το civil.ntua.gr. Αυτό δεν υπάρχει καθόλου;
- Jimmis
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Και εγω δεν καταλαβα γιατι γινεται αυτο αλλα νομιζω απο κατω στο ειδοποιηση με μαιλ εχει να διαλεξεις αλλα δεν ξερω αν λειτουργει.Εμενα μου στελνει μονο αυτα απο τα μαθηματα για καποιο λογο..
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Πας εδώ και τσεκάρεις τι θες να σου έρχεται.
Μηπως ξερουμε τι θα γινει την πεμπτη απο πλευρας διεξαγωγης των εξετασεων?
Αν οχι ποτε πιθανολογειται να το μαθουμε?
Επισης,σε περιπτωση ακυρωσης του μαθηματος μικρου εξαμηνου(3ου) ποτε προβλεπεται να γινει η εξεταση?
Επισης,σε περιπτωση ακυρωσης του μαθηματος μικρου εξαμηνου(3ου) ποτε προβλεπεται να γινει η εξεταση?
την πεμπτη εχουν απεργια ολα τα μεσα.μηπως ξερει κανεις αν θα διεξαχθουν κανονικα οι εξετασεις εκεινη την ημερα??
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
andskia έγραψε:Μηπως ξερουμε τι θα γινει την πεμπτη απο πλευρας διεξαγωγης των εξετασεων?
Αρχικά, επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου εάν θα γίνει η απεργία που είχε ακουστεί πριν από αρκετές μέρες γιατί πλέον η μια αναστέλλεται μετά την άλλη. Στη συνέχεια, όπως και στα άλλα μαθήματα, θα περιμένετε ανακοίνωση είτε από τους διδάσκοντες είτε από τη γραμματεία, αν τώρα αυτή βγει μία ώρα πριν τη διεξαγωγή της εξέτασης.. μάλλον ατυχήσατε. Το ότι το μάθημα είναι 3ου εξαμήνου μικρή σημασία έχει πιστεύω. Γνώμη μου είναι ότι περιμένουν να καθαρίσει το πεδίο από τις απεργίες, να δουν πόσα μαθήματα αναβλήθηκαν και να πράξουν αναλόγως. Τέλος, παρακαλώ μην επαναλαμβάνετε τις ίδιες ακριβώς απορίες.leo8 έγραψε:την πεμπτη εχουν απεργια ολα τα μεσα.μηπως ξερει κανεις αν θα διεξαχθουν κανονικα οι εξετασεις εκεινη την ημερα??
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Πως αναγνωριζει ενα forum το double accounting?
(Αν ειναι απο την IP τοτε αυτη αλλαζει.Αν ειναι απο το mail,τοτε μπορει ο καθενας να εχει πολλα)
Δεν ειμαι διατεθιμενος να κανω,απλως αναρωτιομουν.
(Αν ειναι απο την IP τοτε αυτη αλλαζει.Αν ειναι απο το mail,τοτε μπορει ο καθενας να εχει πολλα)
Ο τροπος με τον οποιο γραφει το συγκεκριμενο μελος? Πολλοι κανουν αυτα που λες, αλλα ο τροπος γραφης τους ειναι ενδεικτικος. Τωρα για πιο λογο να εχεις 2 η 32 account ποτε δεν το καταλαβαandskia έγραψε:Πως αναγνωριζει ενα forum το double accounting?