Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙ (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική ΙΙ (2012-13)
ναι αλλα ο κουμουσης ειχε πει οτι δεν εξεταζεται... θυμαμαι καλα???
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να βαλει cross ουτε μια στο 1,000,000. μην μπειτε καν στον κοπο να τη διαβασετε
καλα κι εγω της αποψης οτι δεν πεφτει ποτε ειμαι..!!απλα ο σπηλιοπουλος απο την αρχη του εξαμηνου λεει οτι η στατικη 2 δεν εχει στανταρ θεματα, μην μενετε σε sos, ο,τι εχουμε πει ειναι σημαντικο κλπ κλπ
- mikeportnoy
- Έτος εισαγωγής: 2010
παιδια η crosss ειναι εκτος. το ειπε ο κουμουσης παραθετοντας ως σχολιο "η μεθοδος cross ειναι τυφλοσουρτι και δεν εχει να κανει με την στατικη αντιληψη που θελουμε να καλλιεργησουμε"
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
για τη μεθοδο των παραμορφωσεων θα εχουμε μαζι μας πινακες η θα μας δινουν ο,τι μας χρειαζεται ????
~happiness is a mood not a destination~
- mikeportnoy
εχω την εντυπωση πως πρεπει να απομνημονευσουμε τις περισσοτερες περιπτωσεις σε αμφιπακτους/μονοπακτους..ας επιβεβαιωσει καποιος μεγαλυτεροςkliu έγραψε:για τη μεθοδο των παραμορφωσεων θα εχουμε μαζι μας πινακες η θα μας δινουν ο,τι μας χρειαζεται ????
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
Εχεις δικιο, πρεπει να θυμαστε τις δρασεις που αναπτυσσονται στα ακρα μονοπακτης και αμφιπακτης για μετακινηση και στροφη των ακρων. Δεν ειναι δυσκολο. Αν βρω το βιβλιο θα σας πω και πως τις ειχα απομνημονευσει εγωmikeportnoy έγραψε: εχω την εντυπωση πως πρεπει να απομνημονευσουμε τις περισσοτερες περιπτωσεις σε αμφιπακτους/μονοπακτους
και για θερμοκρασιες και δεδομενες μετακινησεις και στροφες ? ??
~happiness is a mood not a destination~
Αφορα την μεθοδο των παραμορφωσεων μονο, αν δεν κανω λαθος...buzz7 έγραψε:Εχεις δικιο, πρεπει να θυμαστε τις δρασεις που αναπτυσσονται στα ακρα μονοπακτης και αμφιπακτης για μετακινηση και στροφη των ακρων. Δεν ειναι δυσκολο. Αν βρω το βιβλιο θα σας πω και πως τις ειχα απομνημονευσει εγωmikeportnoy έγραψε: εχω την εντυπωση πως πρεπει να απομνημονευσουμε τις περισσοτερες περιπτωσεις σε αμφιπακτους/μονοπακτους
Κατι αλλο, οταν υπολογιζουμε ροπες σε πολο περιστροφης, εκτος απο τις ροπες που προκαλουνται απο τεμνουσες (στον πολο) μεταφερουμε και συνυπολογιζουμε ΚΑΙ των καθεαυτων ροπων;;
-
sofk
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

ναι..και νομίζω υπολογίζεις και τις ροπές από εξωτερικά φορτία..Shinden έγραψε:Αφορα την μεθοδο των παραμορφωσεων μονο, αν δεν κανω λαθος...buzz7 έγραψε:Εχεις δικιο, πρεπει να θυμαστε τις δρασεις που αναπτυσσονται στα ακρα μονοπακτης και αμφιπακτης για μετακινηση και στροφη των ακρων. Δεν ειναι δυσκολο. Αν βρω το βιβλιο θα σας πω και πως τις ειχα απομνημονευσει εγωmikeportnoy έγραψε: εχω την εντυπωση πως πρεπει να απομνημονευσουμε τις περισσοτερες περιπτωσεις σε αμφιπακτους/μονοπακτους
Κατι αλλο, οταν υπολογιζουμε ροπες σε πολο περιστροφης, εκτος απο τις ροπες που προκαλουνται απο τεμνουσες (στον πολο) μεταφερουμε και συνυπολογιζουμε ΚΑΙ των καθεαυτων ροπων;;