Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
-
eleniskarl
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Εδαφομηχανική Ι (2012-13)
+1 και απο μενα 
-
ανεμυστήρια
- Έτος εισαγωγής: 2010
kliu έγραψε:ε ειναι τουλαχιστον γελοιοι γιατι τους ζητηθηκε να το βαλουν στη χειροτερη μετα την υδρολογια και οχι πριν και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ θα το διευθετουσαν...να μη σχολιασω ασφαλως οτι ειχαν ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ για αναπληρωσεις οπως εκαναν ολοι οι υπολοιποι καθηγητες σε αλλα μαθηματα..΄δεν εχουν το θεο τους αληθεια!! ο,τι τους βολευει κ οποτε..
la intencion se mide por los resultados....
δεν νομιζω οτι θα στριμωχτουμε και πολυ
μια μερα ολοκληρη χαμενη θα παει με αυτο το μαθημα! δεν βλεπω να εχει μεγαλη προσελευση..
Ισχύει...kallou έγραψε:δεν νομιζω οτι θα στριμωχτουμε και πολυμια μερα ολοκληρη χαμενη θα παει με αυτο το μαθημα! δεν βλεπω να εχει μεγαλη προσελευση..
Off topic:
Spoiler: showOff topic:
Καινούρια είσαι εσύ;;;
Δεν σε έχω ξαναδει;;;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και eX-mc, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Στην αρχή έχει την πλάκα του, μετά καταντάει κουραστικό. Όντως απαγορεύονται τα greeklish.
Αιτία: Στην αρχή έχει την πλάκα του, μετά καταντάει κουραστικό. Όντως απαγορεύονται τα greeklish.
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
zavarakatranemia
Ευχαριστώ ΄πολύ, αν και τλκ τις παρέδωσα στον τομέα...Κωνσταντίνα έγραψε:η "υποβολή" είναι ακριβώς πάνω από το κουμπί της εκφώνησης της "2η Σειράς Ασκήσεων για επίλυση κατ' οίκον και παράδοση". Ούτε εγώ νομίζω να το έβγαλαν σήμερα αν κ εμένα επειδή έχω κάνει υποβολή ήδη μου γράφει "Η εργασία έχει υποβληθεί"...
κανονικα η αναπληρωση αυριο για το 2ο τμημα...
εχουν ανεβει και οι λυσεις της 2ης επαναληπτικης σειρας στο mycourses
εχουν ανεβει και οι λυσεις της 2ης επαναληπτικης σειρας στο mycourses
Προσπαθώ να λύσω παλιά θέματα για εξάσκηση.. έχω κολλήσει όμως στο Θέμα 3 ερώτημα 3ο απο Φεβρουαρίου ''11. Το δακτυλιοειδές θεμέλιο πως το αντιμετωπίζουμε? Θεωρούμε ότι η φόρτιση του ισοδυναμεί με αυτή αν ήταν κυκλικό και απλά λύνουμε τους τύπους για τις τάσεις με 2R ή υπάρχει άλλος τρόπος τελείως διαφορετικός? Αν το λύσει κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του! Ευχαριστώ!
Κανονικά το λύνεις ως εξής. Εφαρμόζεις τους τύπους για R-r όπου R η εξωτερική ακτίνα και r η ακτίνα του "άδειου" κομματιού στο εσωτερικό. Εγώ τουλάχιστον έτσι το είχα κάνει. Αν κάνω κάποιος λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Εφαρμόζεις τους τύπους μία φορά για R και άλλη μία για r και αφαιρείς τα αποτελέσματα, μιας και ο δακτύλιος είναι σαν ένα κυκλικό θεμέλιο με ακτίνα R + ένα αντίστροφο θεμέλιο (που ασκεί δύναμη αντίθετης φοράς προς τα πάνω) με ακτίνα r.
το έλυσα παίρνοντας τους τύπους 2 φορές, μια για 2R και μια για R και τα αφαίρεσα και μου έδωσε λογικά νούμερα η άσκηση! ευχαριστώ πολύ παιδιά!