Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική Ι (2012-13)
καλημερα! ξερει κανεις πως διαμορφωνεται ο τελικος βαθμος (για το δευτερο τμημα); ειναι ιδιος με αυτον που αναφερεται στην καρτελα του μαθηματος; ευχαριστω πολυ!
Όταν έδινα εγώ πριν από δύο χρόνια είχε μπει στην κανονική κάτι για την κοκκομετρική διαβάθμιση. Στην επαναληπτική απ όσο θυμάμαι δεν είχε μπει τίποτα αλλά όταν κοιτούσα τα παλιά θέματα είχε συνήθως και ολόκληρο θέμα μόνο με ερωτήσεις θεωρίας (κυρίως από το 2ο κεφάλαιο).kliu έγραψε:μπαινει και θεωρια παιδια ??
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
Γνωριζει κανεις ποιος απο τους 2 θα βαλει τα θεματα?
Απ όσο ξέρω, ναι!lol έγραψε:καλημερα! ξερει κανεις πως διαμορφωνεται ο τελικος βαθμος (για το δευτερο τμημα); ειναι ιδιος με αυτον που αναφερεται στην καρτελα του μαθηματος; ευχαριστω πολυ!
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Κοκός έγραψε:Απ όσο ξέρω, ναι!lol έγραψε:καλημερα! ξερει κανεις πως διαμορφωνεται ο τελικος βαθμος (για το δευτερο τμημα); ειναι ιδιος με αυτον που αναφερεται στην καρτελα του μαθηματος; ευχαριστω πολυ!
Δλδ αν δεν έχεις πάει ασκήσεις και στο ενδιάμεσο διαγώνισμα με 5 κόβεσαι??και με 10 π.χ παίρνεις 6.5?
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Με άριστα το 10 γράφεις. Αυτά μετράνε μόνο θετικά.
Σ' ευχαριστώ!!!!ingenieurin26 έγραψε:Με άριστα το 10 γράφεις. Αυτά μετράνε μόνο θετικά.
-
little_s_morgh
Οι τύποι μετάδοσης τάσεων λόγω επιβολής εξωτερικών φορτίων θα δίνονται;
Οι μόνοι που δίνονται!little_s_morgh έγραψε:Οι τύποι μετάδοσης τάσεων λόγω επιβολής εξωτερικών φορτίων θα δίνονται;