eirini8 έγραψε:Μηπως ξερει καποιος πως λυνονται τα ερωτηματα 6 και 7 απο τις εξετασεις 2010-2011 στις ασκησεις στον υπολογιστη;
Κατά πως φαίνεται τα ερωτήματα είναι εκτός ύλης φέτος γιατί δεν έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο, ειδικά το 6ο ερώτημα μου θυμίζει πιο πολύ τις εφαρμογές που κάνουν στο άλλο μάθημα επιλογής κι όχι στο δικό μας. Αν δεις και τα θέματα του 2011-12 είναι διαφορετικά και κοντά σε αυτά που κάναμε φέτος..
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Παιζει κανεις να ξερει πως λυνεται στα περσινα θεματα το προβλημα με το δικτυωμα, που ζηταει το διαγραμμα ροης?? Στο περιπου απλα να καταλαβω τη λογικη.. Θενκς!!
Εγώ τα «έλυσα» όλα αν εξαιρέσουμε το 4ο ερώτημα (που κανονικά είναι 3ο) στο Ζήτημα 2!Ορίστε και το αρχείο από τη δικιά μου λύση της εξέτασης, απευθείας από το μειλ που έστειλα με την απαραίτητη φυσικά επεξεργασία
Υ.Γ. φυσικά δε λέω ότι είναι σωστό ό,τι έχω κάνει μιας που σε κάποιες περιπτώσεις κατέληξα σε κάτι παράδοξα..
σε ευχαριστούμε!!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Η εξέταση του μαθήματος Εφαρμογές Η/Υ (για όσους δικαιούνται να συμμετάσχουν στην έκτακτη εξεταστική) την Τρίτη 11/6/2013 θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο του Κέντρου Η/Υ του ΕΜΠ ΔΕΠΥ Β (ισόγειο) όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα της εξεταστικής. Για την εξέταση θα απαιτηθεί ο κωδικός πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΜΠ.