Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
Α πρέπει αν το έβαλε στο 6γ νομίζω
το 4γ λεγεται παραδειγματα υπολογισμου διατομων σε καμψη με απλοποιημενο ορθογωνικο διαγραμμα τασεων σκυρ/τος κατα EC2 και το 6γ ειναι παραδειγματα ορθογωνικων διατομων σε καμψη κατα EC2 με νομογραφηματα, τα οποια νομογραφηματα ειναι στο 6b μαλλον ενα απο τα δυο εννοεις
Βασικά επειδή κούρασα και δεν πέρασα στο ζουμί που αυτή είναι η απορία μου,ο τίτλος για το παραβολικό ορθογωνικό που είναι στο 5 που δεν μου ανοίγει και το οποίο λείπει και απτις σημειώσεις μου,έχει ενσωματωθεί σε κάποιο άλλο κεφάλαιο ή απλά δεν τοχει ανεβάσει?
το παραβολικο ορθογωνικο ειναι στο 6γ νομιζω τωρα σε σχεση με τις περυσινες δεν ξερω τι γινεται γιατι δεν τις εχω δει
Είσαι άρχοντας,σευχαριστώ
παιδια ξερει κανεις ποτε παιρνω ροπες ως προς τον αξονα του κατω οπλισμου? ειναι οταν εχω ισορροπια θλιβομενης και εφελκυομενης περιοχης, δλδ Νed-Fcd=Fs1d? H ειναι τπτ αλλο?
Δεν υπαρχει κατω και πανω οπλισμος!!!!!μονο θλιβομενος και εφελκυομενος!!!ροπες ως προς οποιοδηποτε οπλισμο παιρνεις εκτος αν εχεις αξονικη δυναμη που παιρνεις ροπη ως προς αυτη...
εχεις δικιο αετε, εγω εκφραστηκα λαθος επειδη ειδα ετσι την ερωτηση απο ενα παλιο θεμα θεωριας! ευχαριστω παντως
Πεφτει παντα ασκηση με εξισωσεις ισοδυναμιας;
Καλη επιτυχια να εχουμε!
Καλη επιτυχια να εχουμε!
Τι επιτρέπεται να έχουμε μαζί από σημειώσεις-βιβλία? Έχει ειπωθεί τίποτα? Γιατί από τα παλιά θέματα δεν προκύπτει κάποιος κανόνας.