Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Κομπιουτεράκι
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Απορία: το TI-36 βρίσκει ρίζες μιας 5ης τάξεως? Αν ναι πως?
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Δεν υπάρχει κλειστή μορφή για ρίζες πολυωνύμων 5ης τάξης, οπότε μάλλον αριθμητικά θα γίνεται (ή αν έχει συμβολικό επιλύτη θα γίνεται μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις)
http://en.wikipedia.org/wiki/Quintic_equation
http://en.wikipedia.org/wiki/Quintic_equation
Επειδή το παλιό κομπιουτεράκι τα έφτυσε και θέλω να πάρω καινούριο,τι θα πρέπει οπωςδήποτε να καλύπτει το καινούριο ώστε να είμαι καλυμμένος και να με διευκολύνει αρκετά;;; (θέλω να το έχω μέχρι να τελειώσει η σχολή)
Χρωστάω τα περισσότερα μαθηματικοειδή μαθήματα της σχολής πάντως....
Χρωστάω τα περισσότερα μαθηματικοειδή μαθήματα της σχολής πάντως....
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
Κατά τη γνώμη μου, το πιο καλό και εύχρηστο με πληθώρα δυνατοτήτων είναι το casio fx-991es
Τώρα αν θέλεις να επενδύσεις σε ακριβά κομπιουτεράκια άλλης τάξης τιμής (πχ 200 ευρώ) δεν γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται σπατάλη χρημάτων γιατί με τέτοια τιμή παίρνεις netbook-laptop που κάνει αυτά και πολύ περισσότερα πράγματα, ενώ η μόνη χρησιμότητα ενός υπολογιστή τσέπης τέτοιας τιμής θα ήταν να τον προγραμματίσεις για να τα έχεις έτοιμα στις εξετάσεις - μπορείς να γράψεις ακόμα και κείμενο μέσα (γι αυτό δεν είναι σίγουρο ότι επιτρέπονται κι όλας)
Τώρα αν θέλεις να επενδύσεις σε ακριβά κομπιουτεράκια άλλης τάξης τιμής (πχ 200 ευρώ) δεν γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται σπατάλη χρημάτων γιατί με τέτοια τιμή παίρνεις netbook-laptop που κάνει αυτά και πολύ περισσότερα πράγματα, ενώ η μόνη χρησιμότητα ενός υπολογιστή τσέπης τέτοιας τιμής θα ήταν να τον προγραμματίσεις για να τα έχεις έτοιμα στις εξετάσεις - μπορείς να γράψεις ακόμα και κείμενο μέσα (γι αυτό δεν είναι σίγουρο ότι επιτρέπονται κι όλας)
Είχα ένα παρόμοιο casio (το fx-570 es ) το οποίο έχει πάνω κάτω τις ίδιες δυνατότητες μ αυτό που λες,οπότε έλεγα να πάρω κάτι ελαφρώς καλύτερο τώρα...
Παίζει να μην επιτρέπονται στην εξέταση κάποιου μαθήματος τα καλά;;;
Το έχεις ακούσει;;;
Το έχεις ακούσει;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
Ναι, έχω ακούσει ότι επιτηρητές την έχουν πει σε κάποιον, αλλά όχι ότι τα έχουν απαγορεύσει, αν και ποτέ δεν ξέρεις.
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Νομίζω ο int3h θα μπορεί να σε πληροφορήσει για τα "καλά" 
- Jimmis
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Και εγω αυτο εχω βεβαια ειναι PLUS (δεν ξέρω τι διαφορα έχει) αλλα ειναι μια χαρα πιστεύω για την σχολη μας τι αλλο θες να κανει. Λογικα αν το εχεις ψαξει κανει ηδη παπάδες..δεν εχει να αποθηκευσεις τυπους βεβαια και αλλα ..αλλα πολυ πιο καλα πιστευω ξεπερνανε κατα πολυ τις τιμες των 30-50 ευρω όπως είπε και ο Lost.Κοκός έγραψε:Είχα ένα παρόμοιο casio (το fx-570 es ) το οποίο έχει πάνω κάτω τις ίδιες δυνατότητες μ αυτό που λες,οπότε έλεγα να πάρω κάτι ελαφρώς καλύτερο τώρα...
Το έχεις ακούσει;;;
Η διαφορά με τις εκδόσεις PLUS είναι κυρίως στο designJimmis έγραψε:Και εγω αυτο εχω βεβαια ειναι PLUS (δεν ξέρω τι διαφορα έχει) αλλα ειναι μια χαρα πιστεύω για την σχολη μας τι αλλο θες να κανει. Λογικα αν το εχεις ψαξει κανει ηδη παπάδες..δεν εχει να αποθηκευσεις τυπους βεβαια και αλλα ..αλλα πολυ πιο καλα πιστευω ξεπερνανε κατα πολυ τις τιμες των 30-50 ευρω όπως είπε και ο Lost.Κοκός έγραψε:Είχα ένα παρόμοιο casio (το fx-570 es ) το οποίο έχει πάνω κάτω τις ίδιες δυνατότητες μ αυτό που λες,οπότε έλεγα να πάρω κάτι ελαφρώς καλύτερο τώρα...
Το έχεις ακούσει;;;
(ντάξει έχουν και 5 λειτουργίες παραπάνω
Κοίτα αν είναι να με διευκολύνει αρκετά αυτό με την αποθήκευση στις εξετάσεις (δηλαδή να κερδίσω έστω και 5 με 10 λεπτά που είναι σωτήρια)
θα βάλω το χέρι βαθιά στην τσέπη δεδομένου ότι είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιώ πλέον καθημερινά (οπότε θεωρητικά θα κάνω απόσβεση
Από ότι καταλαβαίνω πάντως,πέρα από τα βασικά,το πολύ να μας χρειαστεί να λύσουμε καμία εξίσωση 3-4ου βαθμού και κανένα σύστημα,έτσι;;;
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
Αυτά τα κάνει και το casioΚοκός έγραψε:Από ότι καταλαβαίνω πάντως,πέρα από τα βασικά,το πολύ να μας χρειαστεί να λύσουμε καμία εξίσωση 3ου βαθμού και κανένα σύστημα,έτσι;;;