Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηρές Γέφυρες (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηρές Γέφυρες (2012-13)
ξερετε το ελαχιστο που πρεπει να γραψει κανεις στη γραπτη εξεταση για να περασει?
-
efelkuomenos
- Έτος εισαγωγής: 2008
καλησπέρα! παίζει κανα sosάκι μπας και δούμε άσπρη μέρα αύριο; ευχαριστώ.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός είμαι ειδωλολάτρης
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ όπως φαίνεται.efelkuomenos έγραψε:καλησπέρα! παίζει κανα sosάκι μπας και δούμε άσπρη μέρα αύριο; ευχαριστώ.
Στο βιβλιο του κ.Ερμοπουλου σελ.305 εξηγει πως το βρισκει..η αν δεν το εχεις παρει ο τυπος ειναι δ=Η*a^2*b/2(EI) οπου Η δυναμη α υψος και b πλατος της διατομης του κιβωτιου.sofibo έγραψε:Στην ασκηση 2 στρεπτοκαμπτικου που εχει ανεβει mycourses πως βρισκει ροπη αδρανειας χαλυβδινης κιβωτιοειδου, το δ για τη σταθερα ελατηριου και το Npl? Αι να δουμε θα φιλοτιμηθει καποιος να απαντησει?
υπαρχει καποιος που να εχει λυσει καποιο απο τα παλια θεματα..? αν γινεται να το ανεβασει?
Eγώ έχω λύσει 2 παλιά αλλά δεν τα ανεβάζω για να μη μου φάτε το βαθμό αύριο.Aliki P. έγραψε:υπαρχει καποιος που να εχει λυσει καποιο απο τα παλια θεματα..? αν γινεται να το ανεβασει?
Μήπως να το κάνουμε 11 ή 12 Απριλίου μπας και προλάβουμε;BullsEye έγραψε:Θα παραδώσουμε 11 ή 12 Μαρτίου, ανάλογα με τον αριθμό της ομάδας μας. Θα βγει ανακοίνωση.
Γράφουμε με τα πάντα ανοιχτά, το επιβεβαίωσε ο κ. Καρυδάκης στο τελευταίο μάθημα.
-
louloudaki
- Έτος εισαγωγής: 2008
Beatle έγραψε:Μήπως να το κάνουμε 11 ή 12 Απριλίου μπας και προλάβουμε;BullsEye έγραψε:Θα παραδώσουμε 11 ή 12 Μαρτίου, ανάλογα με τον αριθμό της ομάδας μας. Θα βγει ανακοίνωση.
Γράφουμε με τα πάντα ανοιχτά, το επιβεβαίωσε ο κ. Καρυδάκης στο τελευταίο μάθημα.
Έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα παρουσίασης του θέματος στο mycourses
http://mycourses.ntua.gr/courses/CIVIL1 ... D_2013.pdf
http://mycourses.ntua.gr/courses/CIVIL1 ... D_2013.pdf
Να υποθέσω ότι γίνεται στο εργαστήριο μεταλλικών η παρουσίαση?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'