Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Απαντάτε με ερώτηση....plz
Re: Απαντάτε με ερώτηση....plz
Υπαρχει αραγε κατι καλυτερο απ το να γραφω εδω για να περσει η ωρα μου?
Spoiler: showοχι δεν βρηκα κατι στο φβ, που αλλου να ψαξω?
λες να μεταφερθουμε στην "ακροστιχιδα"?
πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή έχω την φαντασία και τη δημιουργικότητα που απαιτεί αυτό το υπερκαταπληκτικό παιχνίδι??
μα τελικά τι ξέρεις? τι ξέρετε όλοι που δεν ξέρω εγώ αλλά μάλλον θα έπρεπε να ήξερα?
-
amfisvitias
Εγώ ξέρω πως μιλάω και εγώ στον εαυτό μου που είναι κάτι που δεν το ξέρεις εσύ, αλλά γιατί έχω την υποψία πως αυτή η απάντηση δεν θα σε ικανοποιήσει;
Επίσης ποιο βιντεάκι ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση; Ένα που γιορτάζει το γεγονός ότι δεν είμαστε μόνοι στην (περίεργη) αυτή συνήθεια ή μήπως κάτι πιο συγκεκριμένο και σκοτεινό;
Τι κάνουμε όταν οι φωνές μέσα μας ισοψηφούν;
Επίσης ποιο βιντεάκι ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση; Ένα που γιορτάζει το γεγονός ότι δεν είμαστε μόνοι στην (περίεργη) αυτή συνήθεια ή μήπως κάτι πιο συγκεκριμένο και σκοτεινό;
Τι κάνουμε όταν οι φωνές μέσα μας ισοψηφούν;
Perception dictates reality.
εγώ γιατί έχω την υποψία ότι τελικά είμαστε πολλοί αυτοί που μιλάμε στον εαυτό μας και ότι αυτό το πιο συγκεκριμένο και σκοτεινό ταιριάζει καλύτερα?
Γίνεται οι φωνές μέσα μας να ισοψηφούν? εγώ γιατί ζω σε ένα αιώνιο δίλημμα??
Γίνεται οι φωνές μέσα μας να ισοψηφούν? εγώ γιατί ζω σε ένα αιώνιο δίλημμα??
-
amfisvitias
Μα αυτό δεν είναι τα διλήμματα; Φωνές (ή πτυχές της προσωπικότητας αν θες) που ψηφίζουν διαφορετικά πράγματα;
Ακόμα και τώρα δεν υπάρχει ένα μέρος σου που χαίρεται που υπάρχει και άλλος κόσμος σαν και εσένα και που σε καταλαβαίνει, και ένα που λυπάται για το γεγονός πως τελικά δεν είναι τόσο μοναδική αυτή η δραστηριότητα; Η μόνη διαφορά για το αν κάτι είναι δίλημμα ή όχι, δεν είναι το πόσο υπερισχύει η μια πλευρά της άλλης;
Ακόμα και τώρα δεν υπάρχει ένα μέρος σου που χαίρεται που υπάρχει και άλλος κόσμος σαν και εσένα και που σε καταλαβαίνει, και ένα που λυπάται για το γεγονός πως τελικά δεν είναι τόσο μοναδική αυτή η δραστηριότητα; Η μόνη διαφορά για το αν κάτι είναι δίλημμα ή όχι, δεν είναι το πόσο υπερισχύει η μια πλευρά της άλλης;
Perception dictates reality.
Καψιμο, ε?? Ειναι ιδεα μου, η οντως περισσοτερο χαζολογαμε εδω μεσα και στο ιντερνετ γενικοτερα περισσοτερο απ οτι θα πρεπε να διαβαζουμε?? 
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
Μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με την επικοινωνία ενός νέου μηχανικού με τον εσωτερικό του κόσμο γιατί περνιέται σαν χαζολόγημα??