Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εισαγωγή στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εισαγωγή στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2012-13)
οποιος μπορει παιδια,ας ανεβασει την ασκηση που εχουμε για αυριο...
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
Σελίδα 6murw έγραψε:οποιος μπορει παιδια,ας ανεβασει την ασκηση που εχουμε για αυριο...
Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει το σχήμα γιατί δεν μου το ανοίγει;;
Ευχαριστω!ua1908 έγραψε:Σελίδα 6murw έγραψε:οποιος μπορει παιδια,ας ανεβασει την ασκηση που εχουμε για αυριο...
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
Aυτό εννοείς? (οι διαστάσεις στο σχήμα δεν ισχύουν για μας)Nikoletta έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει το σχήμα γιατί δεν μου το ανοίγει;;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Μάλλον εννοεί αυτό που έχουν ανεβάσει στο mycoyrses,αλλά ούτε εμένα μου ανοίγει...ua1908 έγραψε:Aυτό εννοείς? (οι διαστάσεις στο σχήμα δεν ισχύουν για μας)Nikoletta έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει το σχήμα γιατί δεν μου το ανοίγει;;
Σου ανοίγει εσένα;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Όχι, μου βγάζει κάτι άκυρα. Αυτό είναι από το βιβλίο-νομίζω αυτό εφαρμόσαμε στην πράξη με τις διαστάσεις που μας δίνουν.
Όχι,γιατί σε κάθε πείραμα είχαν διαφορετική σύσταση τα δοκίμια,οπότε είναι λογικό να έχουν και διαφορετική αντοχή...kallou έγραψε:στο ερωτημα Β2 λεει να συνεκτιμησουμε ολα τα αποτελεσματα των δοκιμων για να βρουμε μεση τιμη..ποιων δοκιμων εννοει??σε καθε τμημα τα δοκιμια ειχαν ιδια συσταση?
Τι θα κάνουμε όμως;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Από κάθε πείραμα υπολογίζουμε τις 6 τάσεις σε MPa και μετά τον μέσο όρο των 6 για τον προσδιορισμό της αντίστοιχης αντοχής.Κοκός έγραψε: Τι θα κάνουμε όμως;;;
- mikeportnoy
- Έτος εισαγωγής: 2010
ρε παιδια μπαινω στο mycourses και δεν μπορω αν ανοιξω το εγγραφο της ασκησης και των αποτελεσματων... αν καποιος το εχει μπορει να το ανεβασει εδω;; ευχαριστω
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi