AutoCAD blocks

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

takis1945

Re: AutoCAD blocks

Δημοσίευση από takis1945 »

ψαχνω καποιο προγραμμα για σχεδιαση 3D εχω το autocad και το 3D Architect Design Suite Deluxe 8 αλλα δεν μου αρεσει το αποτελεσμα που βγαζουν ..αν ξερετε καποιο τσαμπε ακομα καλυτερα
Atakama

Δημοσίευση από Atakama »

Ρίξε μια ματιά στο 3d studio max αν θες το κάτι παραπάνω στο αποτέλεσμα, μιας και έχει μια σειρά εργαλείων που δεν βρίσκεις στα υπόλοιπα σχεδιαστικά προγράμματα.
ο ανεξάρτητος πρώτος την ψήφο βαλέτω!
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευση από merde_conserve »

ψαχνω καποιο προγραμμα για σχεδιαση 3D εχω το autocad και το 3D Architect Design Suite Deluxe 8 αλλα δεν μου αρεσει το αποτελεσμα που βγαζουν ..αν ξερετε καποιο τσαμπε ακομα καλυτερα
Κατ'εξοχήν προγράμματα για 3D σχεδίαση είναι το 3D Studio Max και το Maya 3D. Αμφότερα βέβαια είναι μερικά...τετραψήφια νούμερα πάνω από το τσαμπε. Συνήθως οι αρχιτεκτονικές τρισδιάστατες δουλειές γίνονται στο Autocad και μετά το rendering σε άλλο πρόγραμμα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
takis1945

Δημοσίευση από takis1945 »

εχω ασχοληθει με το autocad του 07 σε 2D . Υπαρχει καποιος που να εχει τιποτα σημειωσεις για 3D που να τα εχει απλα και ωραια..
arkalos
Έτος εισαγωγής: 1991

Δημοσίευση από arkalos »

Ξέρει κανείς πως βάζουμε τα hatch στο autocad civil 3d 2009?Όχι πως δουλεύουν αλλά πως θα τα βάλουμε σε αρχείο για να μπορούμε να τα χρησιμποιήσουμε.
Χρόνια πολλά!!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και intelx86, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Απαγορεύεται οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Βλέπε Κανόνες Λειτουργίας
Απάντηση

Επιστροφή στο