Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2012-13)
Για το εαρινό εξάμηνο προβλέπεται πάλι παράδοση θέματος και προφορική εξέταση?
Re: Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2012-13)
Αύριο θα δοθεί το θέμα εξαμήνου.
Υπάρχουν πουθενά λυμένες ασκήσεις η το περσινό θέμα λυμένο?
είχε πει ότι θα κάνει αναπλήρωση του μαθήματος που χάθηκε την προηγούμενη παρασκευή και ότι εκεί θα δώσει διευκρινίσεις για το θέμα. Ξέρει κανένας ημερομηνία και ώρα αναπλήρωσης?
η ημέρα της αναπλήρωσης είναι για Τρίτη 14/5 την ώρα της τεχνικής γεωλογίας..θα βγάλει είπε και ανακοίνωση στο mycourses.. διευκρινήσεις άλλες για το θέμα δεν νομίζω να δώσει... (αν και νομίζω ότι θα χρειαζόταν)
-
Κωνσταντίνα
- Έτος εισαγωγής: 2010
Ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι ακριβώς το "Ε: αύξων αριθμός επωνύμου (1-24)" που αναφέρεται στο θέμα?
τα 24 γραμματα της αλφα-βητα.Κωνσταντίνα έγραψε:Ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι ακριβώς το "Ε: αύξων αριθμός επωνύμου (1-24)" που αναφέρεται στο θέμα?
πχ αν το επιθετο σου αρχιζει απο Α τοτε εχεις Ε=1, αν αρχιζει απο Ω (!!!) έχεις Ε=24
-
Κωνσταντίνα
- Έτος εισαγωγής: 2010
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο θέμα.
Βρίσκομαι στο βήμα 8. εύρεση συντομότερης διαδρομής. Αν χρησιμοποιήσω τον αλγορυθμο Dijkstra σαν weight τι βάζεις ?
επίσης πρέπει όλες οι διαδρομές να είναι αμφίδρομες δηλαδή σε κάθε κόμβο να φεύγει άλλα και να πηγαίνει βελάκι?
Τελικά από την επίλυση τι θα πάρω? το αριθμό που μου δίνει μέσα σε κάθε κυκλικάκι ?είναι αυτό το g?
Βρίσκομαι στο βήμα 8. εύρεση συντομότερης διαδρομής. Αν χρησιμοποιήσω τον αλγορυθμο Dijkstra σαν weight τι βάζεις ?
επίσης πρέπει όλες οι διαδρομές να είναι αμφίδρομες δηλαδή σε κάθε κόμβο να φεύγει άλλα και να πηγαίνει βελάκι?
Τελικά από την επίλυση τι θα πάρω? το αριθμό που μου δίνει μέσα σε κάθε κυκλικάκι ?είναι αυτό το g?
να ρωτησω κατι στο 4ο βημα τον συντελεστη α3 ποτε θα τον παρουμε 0 και ποτε 1?